Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így valaki lehet szerelmes?

Figyelt kérdés
Ha interneten keresztül beszélgettek és képet lát rólad? Nekem 2 ember szerelmet vallott és csak képekről látott engem és csak beszélgettünk. Így szerelembe lehet esni? :O
2013. okt. 23. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Önmarketing level 100
2013. okt. 23. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet.Csak irtó nagy butaság :(
2013. okt. 23. 15:14
 3/5 A kérdező kommentje:
?????
2013. okt. 23. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Tetszhetsz nekik, de nem alakulhat ki szerelem.

Bókból is írhatták. Tudatni akarják, hogy szeretnének élőben is találkozni veled.

2013. okt. 23. 15:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Értem köszi :)

Kedves első! Én nem azért írtam ki hogy magamat "önmarketingeljem"! Csak is azért írtam ki, mert furcsálom hogy csak ennyiből szerelmet vallottak. Épp tegnap beszéltük ezt az egyik barátnőmmel, hogy olyan hogy is lehet hogy csak írásból illetve képről szerelmes legyen. Csak is ezért írtam ki!

2013. okt. 23. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!