Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tolerálnátok ezt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tolerálnátok ezt? Végre együtt vagyok a lánnyal, akibe 3 éve szerelmes vagyok, és most itt van ez.

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok. Lehet kisfiúsan hangzik, de mióta ismerem a legjobb haverom, szerelmes vagyok a húgába. Vagy hát, persze régebben nem szerelem volt, de iszonyatosan tetszett. 3 éve láttam meg először. Sajnos soha nem volt jó az alkalom hogy beszélgessünk, de végül is ez nem is számít, a lényeg hogy 4 hónapja egy párt alkotunk.

Tudtam én, hogy ő nagy sportember. Műugrás,vizibalett, jégtánc,talajtorna, hip-hop,-nála minden szóba jöhet, csak sport legyen. Most már csak leginkább a hip-hopnak él,és még így is, szinte sose látom. Reggel dolgozik, majd délutántól jönnek a szokásos edzések. Halom versenyen voltak már kint,különböző országokban, videóklipekben háttértáncosoknak álltak, stb,-akkor sem láttam volt, hogy több napig. Amikor pedig együtt vagyunk, akkor is csak ezekről beszél, meg hogy a táncos fiúk milyen jó fejek, mennyi helyre elmentek este többen, meg beültek ide, oda amoda.Hm..lehet nem ez az amit hallani szeretnék a barátnőm szájából. Beszéltem már vele róla,annyi változott, hogy megpróbál annyit nem beszélni az "életéről". Ahogy mondja, neki a testmozgás az élete. Valahol iszonyatosan rosszul esik. Hogyan tolerálnátok ezt?

2013. okt. 21. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Jajajjj, jó dolog a sport, de az ilyen elvakult sportemberek általában nem százasak. Nem akarlak felidegesíteni, de ki tudja mik történtek ott azokkal a táncos srácokkal már. Én a helyedben elgondolkodnék ezen, mert persze fontos a párunk kedvenc dolgai, céljai, de ha mindent ez mögé rendel, akkor szerintem neked nincs helyed ebben a kapcsolatban.
2013. okt. 21. 16:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A szex is testmozgás ... próbáld erre rászoktatni. :D
2013. okt. 21. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Ti nagyon különbözőek vagytok: vagy elfogadjátok egymást, legalább 90%-ban. Vagy nem.

A másikat megváltoztatni nem érdemes, mert ha átmenetileg sikerül is, az kizárólag frusztrációkat fog okozni, a személyiség feladását és megalkuvásokat, elnyomást. Egy jó kapcsolatban pedig a kiegyensúlyozottság és a kölcsönösség kulcsfontosságú (a jó szex mellett persze).

2013. okt. 21. 16:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát,merem remélni nem történik semmi a táncos srácokkal.
2013. okt. 21. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem , egy oltári nagy sex és aztán kocc. Bocsánat , de ha neki csak ez van akkor neked csak szenvedés lesz. Nekem is votl hasonló és mi votl a szöveg "jajj ,de hát ők a barátaim" Anyá.d az a barát aki minimum 10 léve melletted van. Nem egy hónapja ... szóval ovatosan... !
2013. okt. 21. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Túlmisztifikálni nem kell a dolgot, tényleg nagyon különböztök. Én mondjuk pont olyan helyzetben voltam többször, mikor a lány várja el hogy csak ő legyen, csak vele menjek, csak együtt legyünk.

De igazából a csajra sem lehet haragudni, neki ez az élete, ebben nem tudod megváltoztatni, meg nem is kell, vagy kénytelen leszel tolerálni ezt, vagy keresnetek kell olyan embert, aki hozzátok hasonló.

De próbálhatod te is feldobni a kapcsolatot, és olyan dolgokat csinálni közösen amit mindketten szerettek.

2013. okt. 21. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:
magyarul mardos a féltékenység. a féltékenység pedig nem más, mint hogy attól félsz, hogy nem vagy neki elég jó. sose mutasd ki egy nőnek ezt. másrészt meg ha halomra gyömöszkölik a táncosfiúk, akkor majd ha kiderül, otthagyod, addig meg úgy sem tehetsz semmit. az elmondottakból egyébként nem jósolok hosszú kapcsolatot.
2013. okt. 21. 16:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Amikor együtt vagyunk, mindig próbálok a kedvében járni, de látom rajta, hogy ő is próbál az enyémben. Elmentünk inni..az én legjobb barátaimmal, még régebben. Pedig soha életében nem ivott alkoholt(teszem hozzá, azon az estén sem :D). De kedves volt tőle. Próbálom tolerálni, mert én nagyon szeretem,még edzésre is elmentem vele, igaz,konkrétan még nézőnek is rossz voltam, de ott voltam :)
2013. okt. 21. 16:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Inkább megbecsülnéd,céltudatos,SPORTOL,ember mondj el 30 imát érte,és inkább élveznéd.Vagy el fog hagyni és jogosan teszi,jobb lenne egy dagadék akinek rimánkodni kell,hogy sportoljon?

Élvezd ki tudod te milyen pózokban lehet vele csinálni.Egy kincsed van ember becsüld meg,vagy engedd el majd lesz aki értékeli.

Ne rinyálj nem csaj vagy hanem férfi legalábbis remélem.

2013. okt. 21. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!