Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondta a találkozót. Túlreagálom a dolgot?
Van egy fiú, akivle ismrkedme, kb. egy hónapja. Nagyon kedves, figyelmes srác, mindne nap rámír, keres, bújós, ölelget, lesi mminden kívánságomat. Kétszer találkoztunk eddig, am minden nap beszéltünk. Csók meg ilyesmi még nem volt, csak ölelkezés, nem egy ajtóstul a házba típusú srác. Vasárnap is taliztunk volna, amit aznap délelőtt lemondott, merthogy a nagymamájához kell mennie megszerelni vmit, de felajánlotta, hogy hétfőn vagy kedden esetleg talizhatunk munka után. Keddet beszéltük meg végülis, én délelőtt írtam neki, hogy kb. mikor végzem, tehát akkor itt és ekkor lehetne jó. Látta az üzenetem, de nem válaszolt, tudom, hogy van melója rendesen így úgy voltam vele, hogy hallgatás beleegyezés úgymond. Oda is emntem munka után, 10 percet vártam, aztán felhívtam, h végülis megkapta-eaz üzenetet és, hogy végülis mi a helyzet. Erre azt mondta, hogy dolgozik, és a másik helyen, ezért nem fog összejönni a tali. Azután perszte írt és bocsánatot kért többször is,én nem voltma boldog a dolgotól, de nem szokásom sárkánykodni. Ma meg szintén ő írt rám, hogy mi újság, hogy vagyok, de nem nagyon aktív, nem nagyon nézi a facebookot. Szerettem volna esetleg ma találkozni, de én nem akaorm felajánlani, mert ez sztem a férfi dolga ill. nem akarok nyomulni.
Az előző kapcsolatomban rendszeres volt az ilyesmi, hogy lemondta a találkálkat stb, és kiderült, hogy másik nője volt mellettem, ezért reagálok az ilyesmire érzékenybben és kombinálok sokszor. Most azon szomorkodom, hogy lehet, ez a fiú nem is akar igazán vagy máris megunt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!