Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal sokat veszekszünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal sokat veszekszünk. Sokszor nagyon trágárul beszél velem, meg direkt meglök, megszorítja a kezemet, azt mondja, hogy kurva vagyok, meg önző. Hogyan lehetne ezen változtatni?

Figyelt kérdés

Soha nem csaltam meg, de az előző barátnői igen. Amikor valamin összekapunk, olyan csúnyán beszél, hogy egyszerűen nem tudok még ránézni sem, és inkább elfordulok. Na ekkor ő teljesen kiakad.

Elhord mindenféle szarnak, meg hogy én menekülök a problémák elől és egyszerűbb kifordulnom és nem megbeszélni a gondokat.

De ha el is kezdjük megbeszélni, mindig balhé lesz belőle.

Most készülök lakást venni és nem tudom, hogy mi legyen, együtt maradjunk, vagy hagyjam az egészet a francba.

Hitelt is szeretnék majd felvenni. Mit tanácsoltok?

2008. júl. 7. 12:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%

A szenvedés igazán nem jó dolog,akkor miért kellene ezt kiérdemelje bárki?!

Próbálj kialakitani egy olyan kapcsolatot ahol emberszámba vesznek és nem tapossák sárba az önérzetedet.

Első lépésben szabaditsd fel magad ebből a megalázó kapcsolatból.

Ugye nem hiszed,hogy csak ennyire vagy érdemes,szedd össze a még megmaradt önbizalmad,merj változtatni.

Ha igazán akarod menni fog.

Kitartást és sok sikert!

2008. júl. 9. 13:01
 22/26 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem hagyd el! Sok lyen esetről hallottam már, pszichológusnak készülök. Ehyszer még megpróbáhatod az őszinte beszédet, de ez a helyzet csak romlani fog. Ha elhagyd, még van időd megtalálni önmagadat, érvényesülni, amit csinálni szeretnél. Ha nem köt semmi ahhoz a helyhez ahol vagy, azaz nem dolgozol, nincsen saját lakásod, gyerekes, stb, akkor jól jönne egy kis környezetváltozás. Egy kis időre utazz el, szerezz új ismeretsgeket, és tudom hogy ez nehéznek hangzik, de mindenképpen javasolt. A lényeg, hogy legyél önző, hagyd el, és foglalkozz magaddal. Mindenkire ráfér, hogy azt csinálja amit akar. Sajnos sok felnőt, leginkább nő, elfelejti hogy van másik út is...
2010. ápr. 22. 22:46
 23/26 Aubrey* ***** válasza:
27%
HA EL AKAROD CS*SZNI AZ EGÉSZ ÉLETED HAJRÁ,JÓ ÚTON JÁRSZ! De ha van egy kis eszed és rám hallgatsz, véget vetsz ennek a kapcsolatnak minél hamarabb! Hagy a francba ezt a s*ggfejt! Találsz magadnak százszor jobb embert nála!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 28. 19:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Remélem már réges-rég otthagytad!! Nem érdemel meg téged! Én nem hagynám hogy eddig fajuljon a helyzet! Ha csak egyszer is leku*vázna a férjem vagy megütne azonnal pakolnék. "Egy fiú sem érdemli meg hogy sírj miatta! Aki viszont megérdemelné az soha nem fog megríkatni!,,
2010. júl. 31. 20:41
 25/26 anonim ***** válasza:
Előttem szóló!: Akkor én majd megmondom a férjed helyett a tutit. Mi az, hogy nem k.r....ázhatunk? Miért? Ki vagy te?? Valami isten én nem csak, hogy le...rv..áztalak volna, de még lehet előbb hajítottalak volna az életemből mind te engem. Tehát én már ebben inkább megelőztelek volna, ha a saját lakásom lett volna, akkor onnan is mondom én ha nőt nem is ütök meg max ha késsel támad rám. Mi az, hogy ha 1× is le..r...vázna, akkor pakolás?? Kár lenne ezen erölködnöd kicsikém, mert ha nem most de egyszer biztos, hogy ki fogja ejteni a száján a rád illő szót. Úgyhogy szerintem erre ne vegyél mérget, hogy nem fogja kimondani azt a bizonyos szót. Tudod van, aki tényleg nem szívbajos, és kimondja azt a ("k.r...va") szót. Tudot bizonyos szavak sajnos nem mindenkinek kopnak ki a nyelvéből, úgyhogy még ne bízd el magad annyira, hogy nem fog veled csúnyán beszélni mert aztán hidd el nekem nagyot fogsz majd koppanni. Hidd el nekem lesznek ezeknél még sokkal nagyobb problémáid az életben, mind hogy egy verbális kommunikáció miatt elválj. Max akkor kell elválni, ha még mellé ütne, vagy verne ennyi.
2018. ápr. 18. 15:28
 26/26 anonim válasza:
Mibe fogadjunk,hogy azóta se hagyta el,vagyvhanigen előtte azért egy gyerek besikerult...
2023. márc. 29. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!