Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki magányos? Ki van így ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki magányos? Ki van így ezzel?

Figyelt kérdés

Mióta véget ért a kapcsolatom magányos vagyok.. :'( ki van így ezzel?!

~egy lány..

2013. okt. 22. 20:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
:(( Van kedve bárkinek valamit leírni? mi bántja? vagy hogy hogy van? ami közelebb hozz minket??
2013. okt. 22. 20:50
 12/23 anonim ***** válasza:
engem elsősorban azok bántanak akiknek szeretniük kellene...
2013. okt. 22. 20:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Én és még kapcsolatom sem volt
2013. okt. 22. 21:02
 14/23 anonim ***** válasza:
27 éves vagyok és soha nem volt még kapcsolatom. Én nyertem :S Ti kispályások vagytok hozzám képest. Mindegy most már ezt a maradék pár évet is kihúzom így a nehezén túl vagyok.
2013. okt. 22. 21:08
 15/23 anonim ***** válasza:
Az bánt, hogy... vágyom a szeretetre. Még nem volt kapcsolatom. 22 éves vagyok. És a lelki részére sokkal jobban vágyom igazából, mint a testire. Na nem mint ha arra nem vágynék. Nem érzem így magam teljesnek. ~
2013. okt. 22. 21:12
 16/23 anonim ***** válasza:

Én is itt vagyok. Nem rég szakított velem a barátom majdnem 3 év után. Még mindig szeretem és a legnehezebb, hogy ő is engem, de nem lehetünk együtt. Elrontottuk :( Annyira hiányzik, hogy itt feküdjön mellettem és megöleljen, olyan szorosan, mint aki sosem akar elengedni.

Mikor ért véget a kapcsolatod? És hány éves vagy?

20L

2013. okt. 22. 21:22
 17/23 A kérdező kommentje:
nem szeretnék erről beszélni ne haragudj!
2013. okt. 22. 21:30
 18/23 anonim ***** válasza:
mi bánt? Leginkább az egyedül alvás. Mindig megnyugtatott éjszaka a tudat, hogy párom itt volt mellettem... :(
2013. okt. 22. 21:32
 19/23 A kérdező kommentje:
Értem.. Én imádok/szeretek az esőben sétálni mert akkor nem látják, hogy sírok..
2013. okt. 22. 21:39
 20/23 anonim ***** válasza:
Más is van így. Én is. Majd jobb lesz.
2013. okt. 22. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!