Magányos emberek hogy vagytok ezzel?
Van barátotok? (Csak barátra értem, nem párkapcsolatra)
Miben érzitek a társasági életben való sikertelenségeiteket?
Nekem van barátom - párkapcsolatom, vannak barátnőim is, de mégis magányosnak érzem magam, mert nincs egy legjobb barátnőm, akit bármikor felhívhatok, akihez bármikor elmehetek, aki meglátogat ha beteg vagyok :(
A sikertelenség a társasági életben az viszont már teljesen máson múlik, attól még lehetne az embernek egy vmirevaló legjobb barátja...de egyértelmű, h manapság az a menő a társasági életben, aki nagyhangú, kiabálós, káromkodik, simán megbánt másokat, stb...de ilyen nem is akarok lenni
Párkapcsolatom azért nincs, mert mifelénk a könnyen kapható árut jobban csípik - az embernek meg sem kell erőltetnie magát s máris az ölébe hull' egy bige.
Barátom, haverom rengeteg van, viszont messze nem tartozik egyik sem a legjobbak közé. Elökörködni remekül el lehet velük, de túlságosan ütköznek a nézeteink és a véleményünk, hogy annyira-nagyon ki tudjunk jönni egymással. A többség különösebb gond nélkül manipulálható, felszínesek és az ostoba témáikon kívül minden mással kapcsolatban jószerivel ignoránsak.
"Magányos emberek hogy vagytok ezzel?"
Remekül! :D
"Van barátotok? (Csak barátra értem, nem párkapcsolatra)"
Van.
"Miben érzitek a társasági életben való sikertelenségeiteket?"
Nálam ez nem sikertelenség. Jól elvagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!