Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos emberek hogy vagytok...

Magányos emberek hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Van barátotok? (Csak barátra értem, nem párkapcsolatra)

Miben érzitek a társasági életben való sikertelenségeiteket?

2013. jún. 16. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Van pár jó barátom, de valahogy sohasem akar összejönni egy tartós párkapcsolat, mindig van, amiért nem működik. Máshol élek és máshol járok iskolába, amikor az egyik helyen megismerkedem valakivel, nem érti meg, hogy két helyen kell lennem. Talán nem vagyok elég jó, hogy ezt elfogadják az emberek. Egyébként nem vagyok az a nagy dumás, társasági élet középpontja. Beleolvadok a környezetembe nem hagyok mély nyomot az emberekben, nem tudom ez valahogy nem jött össze nekem. Nem vagyok egy vezéralkat, nem emelem fel a hangom, nem kiabálok, pedig manapság sajnos így lehet érvényt szerezni. Valahogy nem jött össze.
2013. jún. 16. 13:04
 2/5 anonim válasza:

Nekem van barátom - párkapcsolatom, vannak barátnőim is, de mégis magányosnak érzem magam, mert nincs egy legjobb barátnőm, akit bármikor felhívhatok, akihez bármikor elmehetek, aki meglátogat ha beteg vagyok :(

A sikertelenség a társasági életben az viszont már teljesen máson múlik, attól még lehetne az embernek egy vmirevaló legjobb barátja...de egyértelmű, h manapság az a menő a társasági életben, aki nagyhangú, kiabálós, káromkodik, simán megbánt másokat, stb...de ilyen nem is akarok lenni

2013. jún. 16. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatom azért nincs, mert mifelénk a könnyen kapható árut jobban csípik - az embernek meg sem kell erőltetnie magát s máris az ölébe hull' egy bige.

Barátom, haverom rengeteg van, viszont messze nem tartozik egyik sem a legjobbak közé. Elökörködni remekül el lehet velük, de túlságosan ütköznek a nézeteink és a véleményünk, hogy annyira-nagyon ki tudjunk jönni egymással. A többség különösebb gond nélkül manipulálható, felszínesek és az ostoba témáikon kívül minden mással kapcsolatban jószerivel ignoránsak.

2013. jún. 16. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:

"Magányos emberek hogy vagytok ezzel?"

Remekül! :D

"Van barátotok? (Csak barátra értem, nem párkapcsolatra)"

Van.

"Miben érzitek a társasági életben való sikertelenségeiteket?"

Nálam ez nem sikertelenség. Jól elvagyok egyedül.

2013. jún. 18. 05:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva vagyok összerakva. Nekem a nőkkel mindig simán ment minden, 14 éves koromtól jószerivel egyetlen napot sem voltam magányos. Barátom viszont nincs. Vannak persze gyerekkori barátok, és van egy igazi, de mind nagyon messze, és nem is tartjuk a kapcsolatot. 50-en felül már nem könnyen barátkozik az ember, nemigen szerez újakat. Ráadásul külföldön, jóformán nincs is kihez szólnom.
2013. júl. 3. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!