Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinál ilyeneket a párom a hátam mögött? (pénzügyek)
os figyeled magadat?
mert most csinálsz h*lyét magadból
kezdjük ott hogy nem is a kérdésre válaszoltál,hanem magadra vetted,ergó te is sunyítasz a párod előtt
készülj inkább a holnapi verekedésekre,ott a helyed ;)
Én csak márkás ruhákat hordok de nem cigizem, nem iszok stb. Sokkal többet költ a pasim aki alig vesz ruhát de közben tippmixelget (nyerni nemnagyon szokott) napi 1 doboz cigi 3-4 sör, csocsózás a haverokkal stb.
Ha ezt vesszük akkor én spórolok, pedig én vagyok az akinek szinte nincs 10 ezernél olcsóbb ruhája.
Az h nincs pénze összeköltözni...vedd észre ha van 800 ezer lekötése akkor vagy NEM AKAR
....elküldte előbb...
vagy pedig saját lakást akar venni és önerőt gyűjt vagy másra gyűjt és nem az összeköltözés az elsődleges.
Bár nem éltek együtt természetesen rákérdezhetsz a dologra de tényleg nem köteles számot adnia a pénzügyeiről..mindenesetre elgondolkodtató.
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!