Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinál ilyeneket a párom a hátam mögött? (pénzügyek)
Figyelt kérdés
Most tudtam meg, hogy a párom a kocsiján a biztosításokat 3 havonta változtatta és kötött új szerződést új bankokkal. Lekötött 800.000,- -ot fél évre, amiről én nem is tudtam. És azt sem tudom honnan van neki ennyi pénze, közben nagyon szórja a pénzt, és egy gyárban dolgozik.2013. okt. 22. 20:30
11/23 anonim válasza:
először azt írod: mindig azt mondja, hogy nincsen pénze össze költözésre. Van némi közöm hozzá, ha már én évek óta spórolok miatta, meg a közös jövőnkért.
aztán azt, hogy folyton az összeköltözésről beszél, és Ő is spórol emiatt
döntsd már el -_-
12/23 anonim válasza:
76%-os a kérdező magára értette a spórolást nem a pasijára
kicsit értelmezni kéne a szavakat nem csak olvasni
meg ha valaki drága cuccokat vesz akkor hogy tudna spórolni?
13/23 anonim válasza:
ja látom már mégis írta,de a többit azt tartom,hogy nem lehet spórolni ha költekezik
14/23 A kérdező kommentje:
Állítása szerint spórol!!! Miközben minden hülyeségre rengeteg pénzt költ.
2013. okt. 22. 20:56
15/23 anonim válasza:
Jajj édes, akkor leszel szíves olyan hangnemben fordulni a palidhoz, ahogy a 9-es kommentben kinyilvánítottad a véleményed. Nekünk felesleges itt mesélned a story-t, légy olyan bátor, hogy elé is állsz, s mindent rázúdítasz. Ha pedig nem mered, akkor nincs miről beszélni. Jó éjt!
16/23 A kérdező kommentje:
Pl. mikor elmegyünk vásárolni, ő minden drága cuccot bedobál a kosárba, nekem meg azt mondja, hogy nézzek máshol, ahol olcsóbb (amúgy is keveset költök, és mindig megnézem mi az olcsó!!!). Kedves 74%-os, neked gondjaid lehetnek, nem is kicsik...
2013. okt. 22. 21:09
17/23 anonim válasza:
Nekem vannak gondjaim? Te vagy az, aki nyilvánvalóan kussol minden egyes helyzetben. Hello, mi van Veled? Most is írod ezt a vásárlós dolgot, de az nincs benne, hogy kiálltál volna magadért!! Ezen kéne elgondolkodni. Itt panaszkodsz, de semmit nem teszel a problémátok megoldása érdekében, tőlünk várod a csodát. Gratula!
18/23 A kérdező kommentje:
Nem csodát! Csak tanácsot, meg hogy miért csinálhatja a hátam mögött ezeket a dolgokat! Le lehetne rólam szállni!
2013. okt. 22. 21:19
19/23 anonim válasza:
Te beteg vagy.. Miért tesz ki valaki egy kérdést, ha nem tudja elviselni az ŐSZINTESÉGET?!! Töröld a kérdésed, és problem solved
20/23 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy ki nem tudja abba hagyni a másik fikázását. A pasim is ilyen veszekedés közben... Remélem nincsen barátnőd...
2013. okt. 22. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!