Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexualis vonzalom vagy csak barati gesztusok?
Szoval,nagyon reg ota ismerjuk egymast(6ev),de csak 2 eve vagyunk ujra egy tarsasagban. azt tudni kell,hogy amikor megismertem 6evvel ezelott,tetszettem neki,azt akarta,hogy a baratnoje legyek.
Jelenleg baratom van. Es a parom legjobb baratja ő. Tobbszor volt ra pelda,hogy megofgta a kezem,a combomra tette a kezet.
Barmikor,amikor buliban voltunk,piazgattunk,o kozeleledett felem. Ugy. Mivel a legjobb baratja,nem akartam semmit tole,es megbeszeltuk h nem tehetunk semmi ilyesmit pedig legszivesebben egymasnak szoktunk volna(mondta konkretan is)
Volt par megjegyzese,hogy ha elkezdtunk volna csokolozni vagy hasonlo,akkor nem tudott volna leallni,mert szep vagyok es kulonosen hangsulyozta h de nem azert mert szerelmes belem. Nem is hittem ,hogy szerelmes lehet belem,nem ertettem mierthangsulyozza folyotonosan es azt is h csak azert mert szep vagyok.
Tehat,megvoltak a pillantasok,a mosoly,azon vettem eszre kozbe,hogy engem nez,"felmer" a szemeivel,a tipikus erintesek is jelen voltak,minden olyan ami annak szol h nem csupan baratnak tekintetett,talan vonzodott,nem tudom. Kivul allok mindig azt allitottak h nagyon tetszem neki,nos,en ezt nem tudom megallapitani. Ezert kerdezem,hogy szerintetek ebbol mi szurheto le?
"Mivel a legjobb baratja,nem akartam semmit tole"
Csak emiatt nem akartál semmit tőle? Mert ha ez így van, akkor csak idő kérdése és megdug. Nem elgondolkodtató ez a mondatod???? Szerintem nagyon arra vonatkozóan, hogy a jelenlegi kapcsolatodból már kifelé tendálsz érzelmileg, és lassan testileg is.
Arra ertettem,hogy ha nem a baratja lenne ,akkor csokoloztunk volna talan,az meg belefert volna. De az is csak azert,hogy a kivancsisagom csokkentsem.
De igy semmi esely semmire. Inkabb "megveszek" a tarsasagaban ,de nem akarom elrontani a kapcsolatomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!