Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexualis vonzalom vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexualis vonzalom vagy csak barati gesztusok?

Figyelt kérdés

Szoval,nagyon reg ota ismerjuk egymast(6ev),de csak 2 eve vagyunk ujra egy tarsasagban. azt tudni kell,hogy amikor megismertem 6evvel ezelott,tetszettem neki,azt akarta,hogy a baratnoje legyek.

Jelenleg baratom van. Es a parom legjobb baratja ő. Tobbszor volt ra pelda,hogy megofgta a kezem,a combomra tette a kezet.

Barmikor,amikor buliban voltunk,piazgattunk,o kozeleledett felem. Ugy. Mivel a legjobb baratja,nem akartam semmit tole,es megbeszeltuk h nem tehetunk semmi ilyesmit pedig legszivesebben egymasnak szoktunk volna(mondta konkretan is)

Volt par megjegyzese,hogy ha elkezdtunk volna csokolozni vagy hasonlo,akkor nem tudott volna leallni,mert szep vagyok es kulonosen hangsulyozta h de nem azert mert szerelmes belem. Nem is hittem ,hogy szerelmes lehet belem,nem ertettem mierthangsulyozza folyotonosan es azt is h csak azert mert szep vagyok.

Tehat,megvoltak a pillantasok,a mosoly,azon vettem eszre kozbe,hogy engem nez,"felmer" a szemeivel,a tipikus erintesek is jelen voltak,minden olyan ami annak szol h nem csupan baratnak tekintetett,talan vonzodott,nem tudom. Kivul allok mindig azt allitottak h nagyon tetszem neki,nos,en ezt nem tudom megallapitani. Ezert kerdezem,hogy szerintetek ebbol mi szurheto le?

2013. okt. 22. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Van egy pasid és egy másik hajt rád. Ebből mit kéne leszűrni itt?
2013. okt. 22. 10:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Erre voltam kivancsi. Hajt ram vagy csak mindenki,velem egyutt belekepzelunk dolgokat? Mert gondolom ti sem csinalnatok annyira feltunoen ,ha a lanynak baratja van,es a baratja a ti baratotok.
2013. okt. 22. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyértelműen bejössz naki , ezek nem csak baráti gesztusok. Bár lehet csak meg akar fektetni.
2013. okt. 22. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha az is szóba jött, hogy legszívesebben egymásnak esnétek, akkor nyilvánvalóan hajt rád, mert a visszajelzéseidből sem érzi azt, hogy le kellene állnia. Nőügyben meg legjobb barátra sem mindig vagyunk tekintettel.
2013. okt. 22. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Itt veled van a gáz, kedves kérdező. Gondolkozz el azon, miért jársz a barátoddal, ha közben hagyod, hogy más srác így viselkedjen veled, és tudod te is, hogy kölcsönös a vonzalma. Ha szereted a barátodat, ne add a lovat a másik srác alá (főleg, ha ő a legjobb barátja... képzeld már el, ha a legjobb barátnőd szexelni akarna a pasiddal!!), vagy szakíts a barátoddal és szexelj ezzel a sráccal, de ne játszd a ribit :)
2013. okt. 22. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel a legjobb baratja,nem akartam semmit tole"

Csak emiatt nem akartál semmit tőle? Mert ha ez így van, akkor csak idő kérdése és megdug. Nem elgondolkodtató ez a mondatod???? Szerintem nagyon arra vonatkozóan, hogy a jelenlegi kapcsolatodból már kifelé tendálsz érzelmileg, és lassan testileg is.

2013. okt. 22. 12:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Arra ertettem,hogy ha nem a baratja lenne ,akkor csokoloztunk volna talan,az meg belefert volna. De az is csak azert,hogy a kivancsisagom csokkentsem.

De igy semmi esely semmire. Inkabb "megveszek" a tarsasagaban ,de nem akarom elrontani a kapcsolatomat

2013. okt. 22. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!