Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szakított velem múlt héten, mondván hogy
külföldre küldi a munkahelye és nem akarja, hogy várjak
rá. Mivel lehetne visszacsábítani?
Figyelt kérdés
Ezt még meg is érteném, de míg el kell mennie, addig még fél év van!
Tudom, hogy Ő is szeret és hogy nem kifogásként (pl. másik nő miatt) használja a munkát...
Mivel tudnám "meggyőzni", hogy elfogadtam, hogy el fog menni, de addig még szeretném jól érezni magam vele?
2008. júl. 7. 10:35
1/9 anonim válasza:
pl : megmondod ugyanezt ugyanigy neki ! Ez szerintem oszinte ! Es ha tenyleg szeret akkor megerti majd !
2008. júl. 7. 10:58
2/9 A kérdező kommentje:
De erre azt válaszolná, hogy akkor úgy érzi, hogy kihasznál. És az neki nem menne, nem tudna úgy rám nézni, hogy "minden rendben lesz, mert tudja, hogy ez nem igaz...." :(
2008. júl. 7. 11:05
3/9 anonim válasza:
V.mi itt nem stimmel.Ha szeret nem megy el,legalábbis úgy nem ,hogy nem akarja,hogy várj rá és nem mondta,hogy ha sikerül kialakítani az ottani életét,akkor utánna mehetsz...6 hónap múlva megy de már most szakít!???
Biztos,hogy szeret?Biztos,hogy nincs másik?
Kicsit hagyd magára és nézz a körmére hátulról,mert nem áll össze a kép,aki szerelmes a másikba az nem csinál ilyet.Az lehet,hogy nem akarja,hogy várj,mert már más vár rá!Ha meg nem akkor ott nincsenek komoly érzelmek.Ez logikátlan bla-bla amit neked mondott,simán kifarolt.
2008. júl. 7. 11:17
4/9 anonim válasza:
Az én helyzetem hasonló, és valamilyen szinten én meg is értem a fiú álláspontját. Neki is más környezete lesz, sőt, hatalmas távolság lesz köztetek, amit nem lehet nomális kapcsolattal túlélni. És most, hogy et megtudta, mindél hamarabb szakított veled, mivelhogy tudja nagyon jól, hogy még egy csodálatos fél évet tölthetnétek együtt, de aztán mégfájóbb lenne az elválás. Ez elkerülése végett döntött így. Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb döntés volt, de nézd el neki, pasiból van.
2008. júl. 7. 11:57
5/9 anonim válasza:
Miért nem hív hogy menj vele? Mert nekem ez volt az első mikor külföldre mentem, hogy próbáltam rávenni a barátnőmet hogy jöjjön velem.
Ha annyira szeretne, nem hagyna el semmi pénzért. Legalább is én így gondolom...
2008. júl. 7. 12:48
6/9 anonim válasza:
Szerintem akkor is furcsa,hogy a külföldi út előtt fél évvel már szakít veled.Biztos,hogy szeret téged?Amikor az én párom ment ki külföldre dolgozni,az első dolog az volt,hogy menjek vele én is.Eszében nem volt szakítani,ahogy nekem sem.
2008. júl. 7. 14:38
7/9 anonim válasza:
Akkor igazából nem is szeret téged!
Én a helyedben mást keresnék, de kérdés hány évesek vagytok?
Nem bántásként mondom, fére ne érts, csupán ha valaki iyet tesz, annak oka kell legyen. Kérdezdd meg tőle, ő mit akat tulajdonképpen tőled?
2008. júl. 7. 16:21
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ezek a kérdések már bennem is felvetődtek, de egyszerűen... szeretem, na. Amúgy az Ő szakmája sajnos nincs itthon, én pedig -ha minden igaz- ősszel kezdeném az egyetemet...
2008. júl. 7. 19:31
9/9 anonim válasza:
akkor ertheto h miert nem hivott magaval. nem akarja h az egyetemet feladd miatta. most meg nagy a szerelem de lehet h kesobb megvaltozna a dolog es lehet h egy vita alkalmaval megkapna h miatta hagytad ott az egyetemet es o ezt nem szeretne. igy jobbnak latja a dolgokat lezarni most mert azt hiszi kevesbe faj most mint fajna kesobb.. pasik sajnos gondolkodnak igy...hogyan lehet meggyozni??? ne fuzz sok remenyt hozza, de probald tartani vele a kpacsit online (email, msn, skype, sms etc) es ki tudja lehet h egy szep baratsag szovodik es mikro befejezed az egyetemet folytatjatok. ki tudja mit hoz a jovo... szunetben meg meg tudod latogatni.. de ez bizonytalan en a helyedben nem kapaszkodnek ebbe igy bele probalnam elni az eletem ismerkedni masokkal es lehet ki tudja mi fog tortenni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!