Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem értem a dolgot.
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együtt, de a kapcsolat eleji úgymond "rajongása" irántam szerintem eltűnt. Pl. régen pár nap után hiányoztam neki, most meg azt is kibírja, ha 2 hetente látjuk egymást. Nem arról van szó, hogy én akkor máshogy csináltam volna bármit is, szóval nem olyan válaszokat várok, hogy csináljam azt, amit akkor, ilyenről szó sincs. Ugyanúgy szeretem őt és ő is engem, csak valami más. :/ Mit csináljak, hogy visszajöjjön ez a "kapcsolat eleji" része a dolognak?2013. okt. 21. 19:21
1/2 anonim válasza:
szétfoszlott a rózsaszín köd, ez normális, a szerelem szeretetté alakul
2/2 anonim válasza:
Az már sose fog visszajönni. :) De ne aggdój ilyenkor szokott kialakulni valami mélyebb, valami sokkal különlegesebb. Felszáll a rózsaszín köd és az értelmesebb emberek ilyenkor látják meg hogy mennyire értelmetlen lenne már az életük a másik nélkül. Nyugalom, legyél olyan mint eddig, semmivel sem tolakodóbb, visszahúzódóbb. Csak lazán, mint eddig. Ha igazán szeret akkor ezen könnyen túljuttok valami szebb felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!