Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyikőnk látja jól a dolgot, kinek van igaza?
Az egyik barátnőmmel beszélgettünk a pasikról, elmondtam neki, hogy mostanában milyen srácok próbálkoztak nálam, kikkel randiztam, erre csak lazán legyintett, hogy hagyjam őket a fenébe és keressek normális pasit, ne érjem be kompromisszumokkal, csak amennyit muszáj, mert úgy úgyse leszek boldog... na ja, persze, de mégis ki az manapság, aki tökéletes pasit talál? Tudom-tudom, az ő barátja mocskosul gazdag, jól néz ki, népszerű, hűséges, úgy bánik vele, mint valami hercegnővel, árad róluk a csöpögős romantika... így persze könnyű.
De akkor mindenkinek erre kéne várnia és addig meg egyedül éldegélni? Ez lenne a normális? Mert szerintem nagyon nem... inkább pont, hogy a legtöbb embernek fel kéne ébredni ebből az álomvilágból és be kéne látni, hogy mesébeillő kapcsolatok nagyrészt valóban csak a mesékben vannak... a valóságban csoda, ha látni néha ilyet...
Az jó, ha az embernek vannak igényei vagy elvárásai. Teljesen leadni ezekből fölösleges lenne, mert akkor a végén már egy alkesz agresszív barommal is összejönne, csak legyen vki.
Én inkább azt mondanám, hogy az embernek a saját korlátaival kell tisztában lennie, és objektíven mérlegelni, hogy magához képest nem túlzóak-e az elvárásai. Én pl. magamról tudom, hogy nem vagyok egy médiaideál szépség, így azt is megtanultam (mondjuk én már kiskamasz koromban, érettebb voltam az átlagnál már akkor is), hogy nem szabad túl magasra tennem a mércét a férfi külsejével kapcsolatban - objektíven, teszem hozzá. Tehát egy átlagos vagy nem nagyon gyönyörű lány ne várja el azt a pasitól, hogy fehérneműmodell testű, izmos, magas, tökéletes arcú legyen, mert azoknak a nagy része úgyis a saját kategóriájából választ. De ez fordítva is igaz, a nem túl jól kinéző pasik ne higgyék azt, hogy nekik kijár egy Debreczeni Zita vagy egy Zimány Linda mondjuk (most nem az agyi kapacitásról beszélek, hanem a külsőségekről).
Aztán azt is be kell látni, hogy tökéletes ember nincs - és nem szabad azt elvárni, hogy a párunk tökéletes legyen, ha mi nem vagyunk azok.
A barátnőddel értek egyet. Én inkább voltam egyedül sokáig, de a számomra fontos dolgokból egyáltalán nem engedtem.
Átlagos vagyok, ahogy amúgy a szerelmem is az, de EGYMÁS SZÁMÁRA a világot jelentjük, és erről az érzésről szerintem hiba lemondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!