Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilsy kérdése:

Szerintetek mit tegyek? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akibe másfél éve szerelmes vagyok, de van párja. Eddig jó barátok voltunk, de nemrégiben elkezdtünk többet összejárni, hosszasan beszélgetni és ezzel egész estéket együtt eltölteni. A beszélgetések alkalmával sokszor vegyes jelzéseket küld, és nem tudom, hogy akar-e tőlem valamit vagy csak viccelődik. (Például olyan témákat hoz fel, kacsintgat...) Én nagyon jól érzem magam vele, hiszen addig is a közelében vagyok, de mégis ott van a fejemben a gondolat, hogy kapcsolatban van. Mert egyre intenzívebben érzem azt, hogy szeretnék vele lenni.

A barátaim azt mondják, hogy én sem vagyok teljesen közömbös neki, de akkor még mindig nem értem: csak félre szeretne lépni és pont megfelelnék erre a célra, vagy akár lenne esélyem, hogy tényleg legyen valami komolyabb is köztünk? Azt tudja, hogy nagyon tetszik nekem.

Szerintetek csak élvezi, hogy odavagyok érte és próbálja fenntartani az érdeklődésemet vagy csak játszik velem?

2013. okt. 21. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne legyél olcsó kis ribi. Ha szakítani akar a barátnőjével, akkor szakítani is fog, addig te csak maradj a fenekeden. Könnyen lehet hogy csak élvezi a szitut hogy folyatod érte a nyálad, de te meg ezt fejezd be, legyen már tartásod!
2013. okt. 21. 18:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2013. okt. 22. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!