Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom tovább! Nagyon nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom tovább! Nagyon nagy aljasság most elmenni? Megérdemlem ezt?

Figyelt kérdés

Sajnos 1 hónapja meghalt a párom édesapja.Nagyon szomorú voltam, sírtam is.Tudtam, hogy a páromat nagyon megfogja viselni a dolog és féltem, hogy hogyan fog reagálni.De a legrosszabb rémálmaimba se gondoltam, hogy azt fogja a fejemhez vágni, hogy az én hibám! Azt kiabálta, hogy sose szerettem és most már boldog lehetek.Áthívtam az anyukáját, hogy nyugdtassa meg de majd nem Neki ment szegénynek.Szívrohamba halt meg az apukája és se az anyukája, se a testvérei, se én nem tehetek róla.Ennek ellenére nem szólt hozzám egy kedves szót se azóta, a temetésen ordibált az anyukájával, hogy rossz felesége volt az apjának.Hatalmas balhékat csinál.Szétverte a fürdőszobát, majd nem megütötte az anyját és ma reggel azt mondta Nekem kellene az apja helyet a temetőbe lennem.

Nem tudom miért csinálja ezt.Kértük, hogy menjen orvoshoz de csak az lett a vége, hogy hozzám vágott egy tányért.(nem talált el de akkor is!)

4 éve együtt vagyunk, szeretem de ezt az idegeim nem bírják.

Ma összepakoltam minden cuccom és felhívtam anyut, hogy haza megyek.De egyszerűen nem tudom megtenni, úgy érzem mocskos dolog lenne most elhagyni de minden este ordibál, sírva alszom el és nem érdekli.

Mondtam Neki reggel, hogy haza költözöm de sírt, hogy ne hagyjam itt aztán amikor soroltam, hogy miket tett az elmúlt hónapba megint kiakadt és azt mondta, hogy miattam van minden és lehordott mindennek amiért itt akarom hagyni.

Nem tudom mi a helyes ebben a helyzetben, egyáltalán van-e megoldás?

24/L

2013. okt. 5. 22:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Szerintem most a legjobb, ha hazamész szépen és vársz, amíg megnyugszik. Akár egy picit hosszabb ideig is. Ha szeret, meg fog keresni és bocsánatot kérni. No itt dobnám be, hogy ha még egyszer előfordul ilyesmi, akkor viszlát. Meg lehet érteni, hogy ki van akadva, látszólag eléggé megviselte, de hát a szülője volt. Mindazonáltal szemmel látható, hogy mindenképp bűnbak kell neki és ez már nem helyes. Ezért kéne neki egy kis idő, hogy lehiggadjon szerintem.

Persze ott is hagyhatod, ez igazán a te döntésed. Én csak a saját gondolataim írtam le.

22/F

2013. okt. 5. 22:16
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha elmész amíg lenyugszik és utána visszamész hozzá.
 3/18 anonim ***** válasza:

Hagyd el -_- Ezen mit kell gondolkozni.

"azt mondta Nekem kellene az apja helyet a temetőbe lennem"-Ne felj,mert én pofanbasztam volna! 25/f

4/18 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj,de nem normális amit csinál.Miért téged okol?
2013. okt. 5. 22:17
 5/18 anonim ***** válasza:
lelépni
2013. okt. 5. 22:17
 6/18 anonim ***** válasza:

Ha úgy teszel ahogy mondtam, azért erről őt is értesítheted: hogy keressen meg, ha normálisan tud gondolkodni végre.

Mindenesetre szerintem most bárhogy is teszel, nem bölcs dolog a közelében lenni, ha veszélyt jelent rád. Szép dolog lenne, ha te tudnád pátyolgatni, igazán - de nem a saját épséged árán.

2013. okt. 5. 22:18
 7/18 anonim ***** válasza:
63%

azonnal húzd el a csíkot amíg nem ás be az apja mellé a temetőbe!!!!!!!!!!!

kiesett belőle a hajszálrugó és valamikor tetőzni fog ez nála jó lenne ha nem lennél akkor ott és nem te lennél a homokzsákja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. okt. 5. 22:19
 8/18 anonim ***** válasza:

Mindenki másképp éli meg a gyászt. Ettől függetlenül én elhagynám mert nem érdemelném meg (a leírtak alapján) ezt a viselkedést és lehet, hogy valami pszichés problémája van, és csak most jött elő. A bajt csak rontja az, hogy testileg is veszélyeztet (tányérdobálás).

Sajnállak és sok erőt kívánok!

2013. okt. 5. 22:19
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem várj,szünet.Ezt remélhetőleg nem gondolta komolyan,hogy te legyél a sírban.
2013. okt. 5. 22:20
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha csak szexre kellettél,akkor később ez ki fog derülni.ha szeret,akkor bocsánatot fog kérni.
2013. okt. 5. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!