Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire volt jogos, hogy ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire volt jogos, hogy ezt tettem és mennyire, hogy kidobott?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel kilenc hónapig jártunk, tegnap lett vége.Az egész azzal kezdődött, hogy nem akart leszopni.Pedig Ő maga mondta el, hogy a volt pasijával csinálta. Egy veszekedésünkor azt mondtam, hogy akkor megcsalom egy olyannal aki a szájába is vesszi.Erre kiröhögött. Egyszer se csinálta, megse próbálta.Szombaton fel jött a téma és gúnyosan megkérdezte, hogy hányszor tudtam megcsalni? Erre én azt mondtam, hogy kb 3x, nem hitte el.. csak röhögött. Erre felhívtam egy osztálytársnőmet, hogy vicceljük meg és mondja azt majd, hogy orálisan együtt voltunk.

Tegnap előtte felhívtam a csajt, hogy mondja el bnőmnek, hogy mi volt.Erre a csajom kiakadt, pofán vágott és akkora jelenetett rendezett, hogy csak néztem.Aztán kidobott.Hiába mondtam, hogy csak vicc volt.

Nagyon szeretem Őt és tudom, hogy Ő is!

Azt már elhitte, hogy nem volt igaz de akkor is haragszik.

2013. okt. 21. 15:50
1 2 3
 11/21 Noydra ***** válasza:

"Normális lány nem megy ilyenbe bele." De.

Azt nem kérdezted meg tőle, hogy ha őt igen, téged miért nem?

2013. okt. 21. 16:05
 12/21 anonim ***** válasza:
ez a csaj hülye volt. Nagy volt az arca, gúnyoskodott is, és nem dobtad ki rögtön?
2013. okt. 21. 16:13
 13/21 anonim ***** válasza:
Az más dolog,hogy miért nem akart téged is kielégíteni stb, lehet jobb is,hogy vége, ha így nem passzoltok össze. Viszont az nagyon csúnya 'vicc' volt, szerintem rendesen kiakadnék én is, sőt...
2013. okt. 21. 16:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Azt se szereti ha én csinálom neki.
2013. okt. 21. 16:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Ja már értem, lehet nem vagy elég jó neki nyalásnál, de akkor miért nem irányít? Lehet ezért megy el a kedve a cumitól.
2013. okt. 21. 16:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

# 9:

Butaság. Egy normális lány igyekszik mindenhogyan örömet szerezni a párjának.

Én férfiként is így gondolkodom, hogy bármit, bárhol kinyalok és bárhova bedugom, ha ez tetszik neki és nem hisztizek, mert örülök, ha a párom örül...

Vagy én vagyok elrontva?

2013. okt. 21. 16:18
 17/21 anonim ***** válasza:
A kapcsolatotok egy hatalmas szerencsétlenség. Eltérő igényeitek vannak (orális szex), a problémákat képtelenek vagytok kezelni (cirkusz), nem tisztelitek a másikat (megcsalod olyannal, aki meg is teszi) és képes vagy a saját problémáidat kiteregetni (osztálytársnő).
2013. okt. 21. 16:37
 18/21 anonim ***** válasza:
69%

OMG! Először is mi az, hogyha nem elégít ki orálisan te megcsalod?? Ha nekem valaki ilyet mondana, már csak azért sem tenném meg. A másik meg, nem fenyegetőzni kéne, hanem elmondani, hogy milyen vágyaid vannak, ha ő ezt nem érti meg, nem fogadja el, nem kell együtt lenni! Egyáltalán nem illetek össze, de ilyen gyerekes viselkedést édes jó istenem, szörnyű volt olvasni. A helyében én is kidobtalak volna.. jól tette! Legközelebb kétszer meggondolod miket hazudsz. Csak vicc volt persze. Én meg viccből szembeköplek. Ne hazudj magadnak, aki képes ilyenre, az tuti nem szerelmes. Hagyd békén azt a csajt. Azt is meg kellett volna mondjuk beszélni, hogy miért nem elégített ki téged, ha a volt barátját ki tudta?! Aztán meg miért nem szereti ha te nyalod? Sok kérdés, de nincs rá válasz.. mert NINCS KOMMUNIKÁCIÓ!

Komolyan mondom felidegesít, hogy sok ember ilyen hülye, már bocsánat. És itt nem csak rád célzok, meg ne vedd sértésnek. De olyan kis piti dolgok miatt szakítanak egyesek, amihez nem kéne más csak beszélgetés. Ha azután sem egyezik a véleményetek, nem tudtuk alkalmazkodni a másikhoz és kompromisszumot kötni, akkor kiderült, hogy nem illetek össze és lehet szakítani. Olyan sok kérdést olvasok, amit egy mély és őszinte beszélgetéssel meg lehet oldani... Meg először mindenkinek saját magát kéne megtalálni, saját magával kéne tisztában lennie. Aki megfelelő önértékeléssel és önbizalommal rendelkezik, az mondjuk nem féltékenykedik, nem függ a párjától, empatikus és sorolhatnám. Neked is azt ajánlom, hogy először magaddal légy harmóniában.

2013. okt. 21. 16:56
 19/21 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de alap, hogy nem jövök össze olyannal, akivel nem egyeznek az igények, tőlem ne undorodjanak és a kielégítő szexhez hozzá tartozik nálam as az orál minden mennyiségben, h a szét élvezzük magunkat :D

Én már az elején rákérdezek erre, volt rossz tapasztalatom és még egyszer nem kell prűd társ, hanem odaadó, szenvedélyes, akivel maximálisan kielégülök hmmmm :P

20l

2013. okt. 21. 17:28
 20/21 anonim ***** válasza:
És az ilyesmit nem lehet megbeszélni, ha csak valakinek nem olyan fontos ez a dolog, mert valaki mindig rosszul jár.És ki dönti el igazságosan, ki milyen mértékben mondjon le?Ha egyszer valaki undorodik ettől nem fogja szeretni és szenvedni fog, aki meg szereti a nélkülözéstől fog szenvedni, egy kapcsolat pedig a kölcsönös örömök okozásáról szól.
2013. okt. 21. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!