Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lépjek végre túl egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek végre túl egy olyan pasin, aki csak hiteget, de igazán nem kellek neki?

Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:

A legjobb amit tehetsz hogy megbünteted és megpróbálod magad túltenni rajta.

Ha keres csak szépen koptasd le, találj ki valami ürügyet és hitegesd hogy jaj de sajnálod de majd bepótoljátok.....

2013. okt. 21. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem küldd el a p*csába. Az ilyenek nem érdemlik meg, hogy foglalkozz velük.

Az egyik barátnőm is ugyanígy van egy pasival, már sokszor összejöttek, szétmentek, és a pasi csak játszadozik az érzéseivel. Mutasd meg neki, hogy nélküle is tudsz boldog lenni, de ne sajnáltasd magad előtte! Inkább lássa rajtad, hogy nincs szükséged rá, még ha belül úgy is érzed, hogy kell még neked. Próbálj meg más fiúkkal ismerkedni, vagy vond el valamivel a figyelmed (sport, tanulás, barátnők, stb.)

2013. okt. 21. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Én próbáltam de amint összegyűjtöm az erőm hogy elhagyom azonnal elhúzza a mézes madzagot. Reményt ad hogy talán változik a helyzet. Ez a legprofibb stratégiai játékos akit csak ismerek. Furcsa de ez imponál és azért maradok mert kiváncsi vagyok mire lehet még képes. :) Hetekig ezen idegeskedtem, de már nem igazán érdekel mert bevettem a "leszarom" tablettát. Most már csak kiváncsian várom mi fog ebből kisülni. Ilyet még nem láttam nem tapasztaltam.
2013. okt. 21. 18:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Velem is ez volt. Csak megelégeltem. De szeretem így nehéz.
2013. okt. 21. 18:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Mióta tart nálatok ez?
2013. okt. 21. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:

1-es vagyok!

Én is ilyen pasival voltam együtt, aztán becsúszott a baba, és egyedül maradtam.

Nagyon vigyázz, ne kerülj erre a sorsra mint én.

2013. okt. 21. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Két-három hete. Két hónapig dúlt a lámúr. Aztán egyik napról a másikra mintha elvágták volna. És azóta kínlódunk. Legalábbis én biztosan. Gyanitom ez nem szerelem volt csak egy kis fellángolás ha igy elmúlt. Vagy egyszerüen kiábrándult mert volt pár elég komoly vitánk. Viszont nem szakit velem, randizgatunk gondolom abban reménykedik hogy visszahozhatók az érzések. Majd kiderül.
2013. okt. 21. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!