Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek végre túl egy olyan pasin, aki csak hiteget, de igazán nem kellek neki?
A legjobb amit tehetsz hogy megbünteted és megpróbálod magad túltenni rajta.
Ha keres csak szépen koptasd le, találj ki valami ürügyet és hitegesd hogy jaj de sajnálod de majd bepótoljátok.....
Szerintem küldd el a p*csába. Az ilyenek nem érdemlik meg, hogy foglalkozz velük.
Az egyik barátnőm is ugyanígy van egy pasival, már sokszor összejöttek, szétmentek, és a pasi csak játszadozik az érzéseivel. Mutasd meg neki, hogy nélküle is tudsz boldog lenni, de ne sajnáltasd magad előtte! Inkább lássa rajtad, hogy nincs szükséged rá, még ha belül úgy is érzed, hogy kell még neked. Próbálj meg más fiúkkal ismerkedni, vagy vond el valamivel a figyelmed (sport, tanulás, barátnők, stb.)
1-es vagyok!
Én is ilyen pasival voltam együtt, aztán becsúszott a baba, és egyedül maradtam.
Nagyon vigyázz, ne kerülj erre a sorsra mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!