Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevésbé szép lányok köszönetet mondhatnak a szebb lányoknak, hogy milyen jó átlagos, normális pasikat passzolnak le nekik?
drága kérdező...nem győzöm ismételgetni magam.
a SZÉPSÉG NEM ZÁRJA KI AZ ÉRTELMISÉGET,és a MÜVELTSÉGET.
nem tudom honnan ered az a felfogás hogy a szép lányok nem tudnak igazán szeretni.. amiért valaki szép meg jól néz ki,az nem azt jelenti hogy érzelmi szinten nulla,meg egy együgyü ba.lf..sz.. el kell hogy keseritslek hogy igenis vannak olyan személyek,akik okosak,szépek,népszerüek,viccesek egy személyben.
Egy újabb kérdés, ami bizonyítja, hogy egyes férfiak TÉNYLEG úgy gondolják, hogy egy nő élete, létezése csakis a párkeresésről szól.
Egy nő köszönetet mond egy másik nőnek a segítségéért, a nagyvonalúságáért, a tiszteletért, a kedvességért, de nem azért, mert lepasszolt neki egy másik pasit.
Tényleg. Fiúk, legyetek már túl magatokon!
Engem szépnek mondanak. Együtt vagyok egy rendes, normális fiúval, és szeretem őt. :) Várom a magyarázatot erre, helike!
(mielőtt ezekkel jönnél: nem domináns, nem nagyszájú "menő", nem gazdag, nem kigyúrt - bár a kigyúrt pasik nem tetszettek nekem sosem)
A szép nőknek semmit mást nem kell manapság nyújtani, mint a szépségüket, amiért amúgy az ég egy adta világon semmit sem tettek. Persze lehet dumálni, hogy fittség, meg smink, meg frizura meg satöbbi, de ha az energiáikat nem ezekkel kötnék le, sokkal jobban járnának.
Ezzel már nyert ügyük van, és úgy érzik, hogy nem is kell mást tenniük. Nyilván emiatt lehet az, hogy a szép nők (manapság fokozottan igaz) belül üresek.
Egyre inkább az a jelenség manapság, hogy diplomás, szép, okos, értelmes nők harminc év körül tök egyedül vannak. Se gyerek, se férj, se család. Járják a világot esetleg, csak magukkal foglalkoznak. Ez szép és jó, 30 évesen még meg is lehet csinálni, de nem lennék a helyükben pár évvel később. Főleg mert ahogy mennek előre a korban, egyre kissebb esélyeik vannak a fentiek megvalósítására. Míg egy férfi még 60 évesen is alapíthat családot, addig egy nő már nehezen.
#16: De gondolom helyes, szép fiú.
#17: "Egyre inkább az a jelenség manapság, hogy diplomás, szép, okos, értelmes nők harminc év körül tök egyedül vannak" - mert senki nem felel meg az elvárásaiknak, azért vannak egyedül.
"De gondolom helyes, szép fiú."
SZERINTEM igen, mások szerint nem nagyon.
Ezen kívül millió belső értéke van.
Egyébként nem egy helyes, szép fiút küldtem el az évek során azért, mert lelkileg semmit nem tud nyújtani, valamint intellektuálisan sem volt kielégítő társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!