Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok társat magamnak? Normális, átlagos nő vagyok.
Hát így nehéz megmondani miért, lehet keveset jársz társaságokba, vagy nincs olyan ismerettségi köröd...sok minden lehet.
Igaz és fiu(20) vagyok, de én se találok.És amíg suliba járok addig nem is fogok!:( Ez így elsőre hülyén hangzik,de így van.Tudni illik nekem nincs pénzem arra mint a legtöbb gyereknek hogy minden 7 végén elmenjek vhova szórakozni, nagyon ritkán mozdulok ki.A környékünkön meg leginkább csak kissebbségiek laknak, akikkel inkább nem haverkodok.Ezekből kifolyólag nem nagy az ismerettségem, és így nehéz ismerkedni.
E mellett a szüleimmel élek akikkel folyton vita van...egy idő után meg már kiül az ember arcára az állandó kedvetlenség, és hát melyik lánynak kell egy búskomor gyerek akinek arra sincs pénze hogy mondjuk elhívja fagyizni egy délután?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!