Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom azt akarja, hogy változz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azt akarja, hogy változzak és, hogy aktívabb legyek az ágyba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Múltkor szakítottam vele, mert csúnyákat mondott rám, hogy én biztos megcsalom. Meg ilyeneket mondott, hogy gyerekes vagyok, meg buta. Volt olyan , hogy a boltba leállt velem cirkuszolni és felemelte a hangját. Mire én mondtam neki, hogy vegye lejjebb a hangerőt ő volt megsértődve. Volt olyan is, hogy szó szerint azt mondta nekem: "mivan azért nem akarsz velem lefeküdni mert van valaki más aki kúr téged?" Ilyenkor nagyon ideges lettem és elkezdtem sírni. Mindig amikor beszólt sírtam. Mindig bocsánatot kért. De múltkor már nem bírtam elviselni és kimondtam, hogy szakítsunk. Erre leállt könyörögni, hogy ne , ő meg akar változni. Adtam neki egy utolsó esélyt.

Mivel hétköznap nem találkozunk, csak hétvégén elvárja tőlem, hogy napi 2-3x szeretkezzünk. Amikor fáradt vagyok akkor meg elkezd vergődni, hogy mindig az vagyok és, hogy neki kell ez. Ha nem kapja meg elkezdi tömni a fejem ilyenekkel, hogy neki kell ez, meg a kapcsolat erre épül, meg ez neki nagyon fontos. Mondtam neki, hogy nekem az a fontosabb, hogy jó kapcsolat legyen köztünk és úgy jöhet. De nem érti meg. Már nagyon nem tudom, hogy mit csináljak.

Kiszerettem belőle? Ezt azért kérdezem mert minden napos a veszekedés és volt olyan, hogy odaképzeltem magam egy másik férfi mellé, hogy vele milyen jó lenne összejönni.

Szerintetek? Halott ügy?

2013. okt. 21. 13:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én arra fogadok, hogy a kérdező nő félre fog kúrni az első adandó alkalommal :D
2013. okt. 21. 13:45
 22/22 anonim ***** válasza:

kérdést olvasva:

Párod --->>> kukázni az idiótát

Akárki akármit mond nem fog változni a véleményem.

2013. okt. 21. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!