Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért lett neki fontosabb a játék, mint az én társaságom (vagy bárkié)?! Bővebben lent
Figyelt kérdés
Lassan 4 éve vagyunk együtt. Nem igazán veszekedünk, de én már ezt nem bírom amit jó fél éve művel. egyszerűen egy játékra annyira rá van függve, hogy nem bír meglenni nélküle. Én is játszom vele, de csak ha épp kedvem van, ha 1 héten egyszer akkor annyit. Én főzök, takarítok és segítek a családjának(náluk élek). Dolgozni jár egy ideje, ilyenkor fél napot együtt tudnánk lenni, de nem mert ő csak azért kel fel, hogy munka előtt mehessen 2 meccset. Arra nem méltat, hogy lejöjjön hozzám mikor például főzök. Játszik az utolsó percig és megy a buszhoz. Ha mégis megnézi, hogy élek e még, akkor csak azért mert éhes, és a beszélgetés témája az, hogy milyen meccse volt az előbb és már ment is vissza. A másik, hogy ha megkérem, hogy segítsen egyszerűen ordibál meg pofákat vág, hogy neki bármit is kell(akár csak annyit, hogy hozzon nekem a főzéshez vmit). Meg hogy én őt mért ugráltatom. Ezt én már nem bírom. Szívesebben vagyok anyósommal mint vele mert ő már rám sem néz. Ha itt fekszem mellette is a téma az, hogy nézzem meg, hogy ő milyen emberekkel játszik. Mi csináljak?2013. okt. 21. 07:52
11/19 anonim válasza:
LOL gyanús, egy éve én is komoly függő voltam. (persze más is lehet) Sokan írták már és szerintem is a kommunikáció az egyetlen megoldás, esetleg ha van rá mód töltsetek el időt olyan helyeken ahol nincsen számítógép és ott próbáld meg vele megbeszélni ezt.
12/19 anonim válasza:
Ez tuti a LoL de hát már Amerika elismerte hivatalos sport ként akkor miért baj az ha a barátod sportol?:D
13/19 anonim válasza:
Az exem ugyanilyen volt, sem nappalaink, sem éjszakáink nem voltak közösen, mert a nap 24 órájában a gép előtt ült. Nem hiába ex már ...
14/19 A kérdező kommentje:
és ti meddig voltatok együtt így?
2013. okt. 21. 10:38
15/19 anonim válasza:
Am nem tudom melyik játékról van szó én is LoL-ozom nem tudom hogy erről a játékról van-e szó de ha megérkezik barátnő egyből kinyomom még meccs közben is a gépet nekem nem ez van első sorban. Olyat meg pláne nem csinálok hogy mutogatom hogy kivel játszom :D
16/19 A kérdező kommentje:
Régen vhogy ő is ezt csinálta..:D most meg már nem hajlandó.. hát majd viseli a következményeket
2013. okt. 21. 11:08
17/19 anonim válasza:
Én 5 év után is ugyan úgy kilépek szóval... Nem fárasztom ezzel a párom amúgy 15-ös voltam de igen majd viseli a következményeit hátha az észhez téríti. :)
18/19 anonim válasza:
13-as vagyok ismét.
Két év után untam meg ezt a szarakodást, semmi értelmét nem láttam tovább nyűglődni!
19/19 anonim válasza:
terdej le es nisd ki a szad azutan mehet a tobbi ha gyorsan vegez es megy jatszni valami szar jatekal akkor kuld mar el a fracba amugy meik az a jatek kivancsi vayok milyen hulyesegre katant ra
hat aszt nem mondhatom hgy nem gepezek de nalam pont forditva van keves idot toltok a gepel es sokkat a baratnomel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!