Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért lett neki fontosabb a játék, mint az én társaságom (vagy bárkié)?! Bővebben lent
Figyelt kérdés
Lassan 4 éve vagyunk együtt. Nem igazán veszekedünk, de én már ezt nem bírom amit jó fél éve művel. egyszerűen egy játékra annyira rá van függve, hogy nem bír meglenni nélküle. Én is játszom vele, de csak ha épp kedvem van, ha 1 héten egyszer akkor annyit. Én főzök, takarítok és segítek a családjának(náluk élek). Dolgozni jár egy ideje, ilyenkor fél napot együtt tudnánk lenni, de nem mert ő csak azért kel fel, hogy munka előtt mehessen 2 meccset. Arra nem méltat, hogy lejöjjön hozzám mikor például főzök. Játszik az utolsó percig és megy a buszhoz. Ha mégis megnézi, hogy élek e még, akkor csak azért mert éhes, és a beszélgetés témája az, hogy milyen meccse volt az előbb és már ment is vissza. A másik, hogy ha megkérem, hogy segítsen egyszerűen ordibál meg pofákat vág, hogy neki bármit is kell(akár csak annyit, hogy hozzon nekem a főzéshez vmit). Meg hogy én őt mért ugráltatom. Ezt én már nem bírom. Szívesebben vagyok anyósommal mint vele mert ő már rám sem néz. Ha itt fekszem mellette is a téma az, hogy nézzem meg, hogy ő milyen emberekkel játszik. Mi csináljak?2013. okt. 21. 07:52
1/19 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy nem törődik veled, és szarik rá az egész kapcsolatra akkor szakíts. Vagy beszéld meg vele hogy ez neked így nem jó. Persze, hogy nem veszi észre hogy te szenvedsz mert csak arra koncentrál, te meg hagyod. Nyisd ki a szád és beszélj vele.
2/19 A kérdező kommentje:
Ez nem az első eset, hogy ezt csinálja. Nem hagyom neki, csak már unom, hogy egyszerűen semmi mást nem képes csinálni. Ha mondom is akkor változtat 1 napig kb a dolgokon. Vagy beszél velem másról és rátér erre a témára vissza.
2013. okt. 21. 08:00
3/19 anonim válasza:
Akkor az első mondatom alapján csináld.
4/19 anonim válasza:
Szólj neki hogy túl sokat játszik, elhanyagol, ha nem változik költözz el, nem az anyós miatt költöztél oda
5/19 anonim válasza:
Szerintem is szakíts, ha nem változik. Márpedig ezek szerint már jelezted ezt felé, és tojt rád utána is, úgyhogy nem biztos, hogy van értelme a kapcsolatnak.
6/19 anonim válasza:
Most jelenleg házicseléd vagy. Ott kell hagyni. Ha ekkor se képes észheztérni, akkor vége van.
7/19 anonim válasza:
mi a játék neve...ha a COD akkor teljesen megértem a pasidat.
8/19 anonim válasza:
Már nem szeret téged, ennyi. (és a CoD egy nagy rakás fos. Ha azzal játszik akkor most nyomban tedd ki a szűrét) Ha nem akkor próbáljátok megbeszélni (bár gondolom nem egyszer próbáltad) és, ha nem megy megint csak ugyanoda jutunk.
9/19 anonim válasza:
Egyetértek, ha "kólofgyutira" van ráfüggve, amivel a 12 évesek játszanak és nem egy normális játékra, akkor az már szakítóok.
10/19 A kérdező kommentje:
nem arra van hála az égnek :D.. nem "cselédkedek" szeretek segíteni,szeretek főzni, csak őt is szeretném :/ ma ismét megkísérlek vele beszélni, nem tudom mi lesz belőle. Sose tudom megérteni, hogy lehet valakinek fontosabb egy játék mint egy kapcsolat, akár családdal akár barátnővel. De ha ezt még nagyjából mellőzi attól függetlenül nem fog továbbra sem segíteni.Ha megkérem úgyis fél órás sértődést fog rendezni, hogy őt egész nap ugráltatják(mert ugye addig sem tud játszani..). Már megkérni sincs gyomrom semmihez, mert csak pofákat fog vágni, meg üvöltözik.
2013. okt. 21. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!