Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megszivatni az ilyen idióta pasikat akik teszik a szépet és miután jól belezug a csaj kiderűl, hogy 2 éve barátnője van?

Figyelt kérdés
Elnèzèst tisztelet a kivètel,de milyen ember az ilyen?s a barátnõje is nenem lássa ezt?kitudja mèg hánnyal szórakózik,vagy max olyan vak mint èn :(

#Àtverès #1000el
2013. okt. 20. 22:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak kamubarátnője van, alibiként.
2013. okt. 20. 22:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Èn csak azon kaptam magam,hogy a fb re most irtak ki,hogy kapcsolatban
2013. okt. 20. 22:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, kívánj nekik sok boldogságot és lépj tovább. De nekem van egy olyan érzésem, hogy lesz még meglepid:D
2013. okt. 20. 22:45
 14/18 anonim ***** válasza:

akkor így még könnyebb dolgod van,mert tudod ki a csaj és átküldheted a beszélgetéseiteket,ennyi

és a kapcsolatuknak vége is lesz

és kommentelhetsz is a kapcsolati cimkéhez,hogy tegnap még emgem hülyítettél,vagy ha nagyon be akarod égetni akkor oda rakod ki a beszélgetéseteket,mert akkor az összes ismerőse rajta fog röhögni

2013. okt. 20. 22:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Ilyet egy urinő nem tesz, mint amit az utolsó javasolt.
2013. okt. 20. 22:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
egy urinő tudja mit kell tennie, nem pedig megalázkodni, én is átküldeném ilyen helyzetben a beszélgetést stb...tudja meg hogy mekkora k.retén a pasija
2013. okt. 20. 23:05
 17/18 anonim ***** válasza:
akkor csak simán lővesd fejbe,ez már úrinőhöz méltóbb?
2013. okt. 20. 23:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy az, hogy a barátnő hisze-e neked, vagy sem, szinte teljes mértékben azon múlik, mennyire józan gondolkodású.

Én is jártam úgy, mint a kérdező és néhány válaszadó. Elküldtem az összes beszélgetést és sms-t, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy rájöjjön a barátnő, mi zajlik körülötte. Természetesen én lettem a rossz, és az egész helyzetből kimagyarázta magát a gyerek.

Szóval ha valakin ott van a szemellenző, és nem képes szembesülni a tényekkel, mindegy, mennyire egyértelmű és konkrét dolgokat mutatsz meg, nem biztos, hogy hinni fog neked; főleg úgy, ha a srác profi hazudozó.

2013. okt. 21. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!