Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit akar tőlem? Ti szakítanáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem? Ti szakítanátok a helyében?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki tetszik és én is tetszem neki. Ezt biztosan tudom, mert mondta. Egy suliba járunk, így majdnem minden nap szoktunk beszélgetni vagy MSN-ezni, sokszor bókol.

Simán összejöhetnénk mindenki szerint, többen hitték már azt hogy a barátom, csak az a ciki, hogy neki van barátnője. Nem hiszem,hogy nagyon szeretné, mert nem járnak olyan régóta és akkor nem flörtölne velem a csaj háta mögött. Ugye?

A legtöbben azt mondják, hogy biztos hogy szakítani fog és összejön velem, de engem eléggé elbizonytalanít, hogy már kb év eleje óta húzódik ez az egész,és még mindig nem történt semmi...

Én nem akarok a "barátja" lenni.

Megkérdezzem tőle, hogy lesz-e ez több barátságnál? Élőben/MSN-en kérdezzem? És ha megkérdezem, valószínű, hogy szakít a barátnőjével?

2009. nov. 11. 22:44
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Élőbe! Msn-en szerintem gáz,és mivel ott nem látod a másik arcát,és reakcióját,bármit és bármilyen könnyen lelehet írni.ÉLŐBE :) ja és igaz hogy lány vagy,de ha megmondod neki,és látod h habozik és elgondolkozi k rásegíthetsz,mondjuk egy szájar puszival,vagy csókkal...hiddel a fiúk is értékelik :)
2009. nov. 11. 23:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megkérdezheted tőle, hogy hogy van a barátnője, meg hogy hogy van a kapcsolatuk. Ha te hivatalosan csak a barátja vagy, nem ciki érdeklődni a másiknak fontos személy hogyléte, meg a kapcsolatuk hogy állása felől.

Majd akkor színt vall. Kérdezd élőben. A lehető legnagyobb természetességgel tedd, ne úgy mintha te most valami hú de jelentőségteljeset akarnál kérdezni.

A válaszából megtudod, hogyan tovább.

2009. nov. 11. 23:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
neked kell eldöntened, hogy élőben, vagy msnen kérdezed.. élőben jobb a reakció miatt, de msnen lehet bátrabban leírja, ha nem... hajrá én szurkolok!
2009. nov. 12. 00:08
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
ha tudod h bnője van ribanc vagy ennyi :D
2009. nov. 12. 00:10
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
sztem nemfog szakítani miattad. jó neki a csajával, és jólesik h mellette még egy másik csajt is tud szédíteni. ennyi.
2009. nov. 12. 00:14
 6/10 anonim ***** válasza:
17%

A válasz megírásának időpontja: ma 00:10

Osztom (:

2009. nov. 12. 00:23
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Ha a másik lány nem a felesége és nem is fekszik le vele, a kérdező nem ribanc.
2009. nov. 12. 00:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért lennék ribanc ettől! Nem smároltam és nem feküdtem le vele..
2009. nov. 12. 21:37
 9/10 A kérdező kommentje:

00:14es.

Szóval röviden tömören csak tipikus pasi.

2009. nov. 12. 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, az van h csak hülyít:)
2009. nov. 18. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!