Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a volt barátom? Ennyire gyáva?
Szerda este szakított velem, DE! közösségi oldalon keresztül. Még hangsúlyozta is, hogy élőben szeretne, meg beszélgetni is a szakítástól stb. Végül addig nyaggattam, hogy bevallotta, szakítani szeretne, ezért lett ott kimondva. Akkor este átbeszéltük az egész kapcsolatot. Egymás hibáit, mit rontottunk el, hol rontottuk el, de attól szép volt, szerelmesek voltunk. De tényleg nem működött már.
Azóta ő bulizik, minden este. Írtam neki, hogy holnap meg tudunk-e találkozni? mert én már ezt le szeretném zárni. Legyen már kimondva hivatalosan is. Válaszra sem méltatott, még csak el sem olvasta. Hozzáteszem, ő szakított velem, szóval legalább annyi lenne benne, hogy megkeresne és a szemembe is elmondaná a dolgokat..
Most komolyan így akarja lezárni? Miért nem válaszol? Ennyire gyáva? A szemembe már nem tudná ugyanezeket elmondani, amiket akkor szerda este leírt?
Engem idegesít. Nem kevés ideig voltunk együtt, hogy ezt így zárjuk le. És nem egy gerinctelen embernek ismertem meg, de ez azért szarul esik..
Mi a véleményetek?
Minél inkább nyomulsz és nyugtalankodsz, annál távolabb kerülsz tőle.
Nyugodj le egy időre, mert nem fogsz sokra menni azzal, hogy állandóan zavarod.
10-esnek ajánlok egy kis szövegértelmezést -.-
Ebben mi a keménykedés most komolyan?? Egyszerűen csak sérti az önbecsülését, hogy én írtam neki hamarabb, hogy zárjuk már le, függetlenül attól, hogy ő szakított. Írtam neki hajnalban. Tesóm gépén gépeztem, észrevettem, hogy fent van facebook-on volt barátom, felléptem a sajátomra és megnéztem, hogy mit írt vissza. És még csak el sem olvasta. Különös. Az a fajta ember, aki általában éjjel-nappal fent van és nem igen fordult még elő, hogy írt neki valaki és nem vette észre vagy anno ha én írtam neki, mindig észrevette. Ez nem nyugtalankodás. Neked hogy esne, ha írnál valakinek, fent van és még csak el sem olvassa? Nem 10 percet vártam, mert akkor megértem, órák óta fent van... így arra gondoltam, gyáva válaszolni.
A másik meg, hogy tök mindegy hogy távol kerülök-e tőle, mert már szakítottunk. Én nem akarok ettől az embertől már semmit.
Minek teszel fel egy olyan kérdést , amire nézve úgysem vagy hajlandó mások véleményét értelmezni ?
Segíteni próbálunk neked, de egyszerűbb lenne, ha nem ellenkeznél annyit és az okoskodást ránk hagynánk, elvégre ezért kérted ki a tanácsunkat , nem ?
Először is, egy ex-pasi nem tartozik már neked semmivel: sem magyarázkodással, sem figyelemmel, sem felelősséggel, egyszóval semmivel.
Felesleges, hogy bármilyen elvárásod legyen tőle, mert ezzel csak a saját dolgod nehezíted meg. Gondolkozz logikusan: egy olyan férfi , aki úriemberként tud viselkedni a szakítás után is, azt nem kell folyamatosan azzal szekírozni, hogy válaszoljon neked, vegye fel a telefonját, vigye el a cuccait, stb. – Mert ezt úgyis megteszi magától is. Viszont egy olyan férfi, aki nem tud így viselkedni, azzal felesleges erőlködni, mert úgysem fogod megváltoztatni.
Tehát tegyél különbséget aközött, hogy mi lenne az ideális helyzet és mi a valóság: az ideális helyzet az lenne, hogy az ex-párod válaszol az üzeneteidre, elviszi a ruháit, lezárja “ hivatalosan “ a kapcsolatot, stb. ; a valóság viszont az, hogy fikarcnyit sem érdekled már.
Másodszor pedig, ha egy kicsit jártasabb leszel a pszichológiában, akkor tudni fogod, hogy minél kétségbeesettebbnek tűnsz, annál több hatalmat adsz a másiknak.
Vagyis minél inkább látja az ex-pasid, hogy erőlködsz és próbálsz vele kapcsolatba lépni, annál jobban fogja érezni, hogy uralkodhat feletted, ezért addig fogja húzni a dolgokat, amíg kedve van rá, mert látja, hogy te kajtatsz utána.
Ő lehet, hogy gyáva, viszont te bohócot csinálsz magadból. Ez talán a legfontosabb következtetés, amit fel kellene fognod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!