Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most mit csináljak, ha a...

Most mit csináljak, ha a barátom bátyja is bejön?

Figyelt kérdés
Totál hasonlítanak, talán épp ez lehet a gond.. De mostanában vettem észre, hogy iránta sem vagyok közönbös. Lehet, hogy ez beteg dolog... Talán én nem vagyok normális. Persze sosem jutna eszembe pont vele megcsalni a barátomat (amúgyis lehetetlen lenne). Normális válaszokat várok. Vagy ha valaki volt hasonló helyzetben, leírhatná.
2013. aug. 30. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem voltam soha ilyen helyzetben, de nem is szeretnék. Mindenesetre ha elfogadsz(megszívlelsz) tőlem egy jótanácsot: dönts! Két olyan vasat a tűzbe tartani, akik ráadásul közvetlen közelről ismerik egymást(és gondolom - mert ez így normális- napi, de legalábbis heti szinten rendszeresen beszélnek egymással) életveszélyes...

Nem nagyon tudok számodra rosszabb kimenetelű lehetőséget mondani ilyen téren annál, mintha két szék között a pad alá esnél...

2013. aug. 30. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:

családban marad...

Ritkítsd vele a találkákat és koncentrálj a barátodra, tarts távolságot a tesótól. Ha belerondítasz a helyzetbe, elveszítesz 2 pasit, ők is egymásnak mennek, így meg, van egy barátod és lehetsz vele boldog.

2013. aug. 30. 14:33
 3/5 anonim válasza:
A baj ott van, hogy még meg is kérdezed mit csinálj. Mégis mit vársz, írjuk azt, hogy mássz rá, vagy mi? Ha szeretnéd a barátodat, eszedbe se jutna ilyeneket kérdezni.
2013. aug. 30. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, igyekezz nem összefutni, nem jópofizni vele. Mást nem tehetsz.
2013. aug. 30. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:

"ha a barátom bátyja is bejön..."

Hát még az após! Giszen ő csinálta mind a kettőt...

Menj, és keresd meg az igazit. Ha felmerült benned ez a kérdés, a mostani barátod nyilván nem jelent sokat neked.

2013. szept. 1. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!