Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a volt barátom? Ennyire gyáva?

Figyelt kérdés

Szerda este szakított velem, DE! közösségi oldalon keresztül. Még hangsúlyozta is, hogy élőben szeretne, meg beszélgetni is a szakítástól stb. Végül addig nyaggattam, hogy bevallotta, szakítani szeretne, ezért lett ott kimondva. Akkor este átbeszéltük az egész kapcsolatot. Egymás hibáit, mit rontottunk el, hol rontottuk el, de attól szép volt, szerelmesek voltunk. De tényleg nem működött már.

Azóta ő bulizik, minden este. Írtam neki, hogy holnap meg tudunk-e találkozni? mert én már ezt le szeretném zárni. Legyen már kimondva hivatalosan is. Válaszra sem méltatott, még csak el sem olvasta. Hozzáteszem, ő szakított velem, szóval legalább annyi lenne benne, hogy megkeresne és a szemembe is elmondaná a dolgokat..

Most komolyan így akarja lezárni? Miért nem válaszol? Ennyire gyáva? A szemembe már nem tudná ugyanezeket elmondani, amiket akkor szerda este leírt?

Engem idegesít. Nem kevés ideig voltunk együtt, hogy ezt így zárjuk le. És nem egy gerinctelen embernek ismertem meg, de ez azért szarul esik..

Mi a véleményetek?

2013. okt. 20. 14:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szerintem már "hivatalosan" ki lett mondva.

Ez nem olyan, mint egy válás, hogy közjegyző előtt be kell jelenteni, hogy szakít. :) Igen, nincs elég vér a micsodájában hozzá, hogy a szemedbe mondja. Szóval most nehogy arra várakozz, hogy majd mikor fogja "szépen" is kimondani, miközben ő vígan éli az életét.

2013. okt. 20. 14:30
 2/17 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem olyan, mint egy válás. De könyörgöm... facebook-on keresztül szakított velem. Bulizás meg csak arra van, mert így akar felejteni, nem akar szembenézni azzal, hogy már nem vagyok ott neki. Kiismertem már az évek alatt, de azért ezt nem gondoltam volna. Legalább annyit írna, hogy nem holnap, majd később. De még ennyit sem.
2013. okt. 20. 14:34
 3/17 anonim válasza:
ő már lezáta sztem ..most van az az időszak h leszar mindent aztán hónapokkal később meg megbánja én több mint 2 évig voltam exemmel és először azért szakított mondván: egyedül lét kell neki.. másnap már másik csajjal volt és később tudtam meg h kikkel csalt össze vissza, szval igen eléggé gerinctelen némelyik ... sajnos.. és szokásosan bunkóznak egy idő elteltével tisztelet a kivétel :)
2013. okt. 20. 14:34
 4/17 anonim válasza:
ja és még valami :) annyira sem méltatott hogy a nála maradt cuccaimat elhozza barátnőmre sózta rá ne h találkoznia kelljen velem :D ezek után már semmin nem lepődök meg :)
2013. okt. 20. 14:36
 5/17 anonim ***** válasza:

Ilyenkor mutatkozik meg, hogy ki mennyire gyáva.

Tudom, hogy ez most mennyire rosszul esik neked, de akkor is azt mondom: nem érdemli meg, hogy miatta bánkódj!

6/17 A kérdező kommentje:
Nem zárta le. Nem fejtegetném miért a lényeg, hogy én tudom. És úgyis muszáj találkoznunk, mert a cuccainkat még visszaadjuk egymásnak. Meg egyáltalán nem úgy "váltunk el facen" hogy leszarjuk a másikat. Szépen megbeszéltünk mindent, de azt mondta ezeket még szeretné a szemembe is elmondani. Na mindegy.
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
#3- [link]
2013. okt. 20. 14:37
 8/17 A kérdező kommentje:
Írtam neki megint, hogy ennyi gerinc sincs benned? Visszaírt, hogy nem látta, hogy írtam... aztán meg, hogy van benne ennyi gerinc, be lehet fejezni a keménykedést. Még neki áll feljebb :D
2013. okt. 20. 14:46
 9/17 anonim ***** válasza:
Ott a lényeg, hogy még el sem olvasta az írásod. Majd ha elolvassa, válaszol (jó esetben).
2013. okt. 20. 14:46
 10/17 Dwight Schrute ***** válasza:

"Írtam neki, hogy holnap meg tudunk-e találkozni? mert én már ezt le szeretném zárni. Legyen már kimondva hivatalosan is. Válaszra sem méltatott, még csak el sem olvasta."

Hogy a fosba válaszoljon, ha el se olvasta???

Nem mindenki lóg a neten 0/24-ben. Tényleg ne keménykedj

2013. okt. 20. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!