Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi szokott történni, mikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi szokott történni, mikor a párotok hazajön munkából?

Figyelt kérdés
Általánosságba úgy értem, ha te már otthon vagy előbb, és a párod belép az ajtón. Mi történik onnantól alvásig? Egy folyamatot szeretném, ha leírnátok részletesen mit csinál, vagy csináltok? (nyilván az intim pillanatok nem fontosak most nekem)
2013. okt. 20. 00:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megbeszéljük, mennyi kenyérmorzsát kapott a nyugdíjasoktól a Ferenciek terén, aztán turbékolunk.
2013. okt. 20. 00:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Megfőzöm a kávét kettőnknek, megbeszéljük a dolgokat mi volt a munkahelyen, ebédelünk.. Régebben együtt kockultunk a gép előtt, most inkább filmezünk vagy nézzük a Dr. Csont epizódokat...Ha akad valami a ház körül akkor azt megcsináljuk, este elmegyünk sétálni majd utána együtt zuhanyzás és be az ágyba. :)
2013. okt. 20. 00:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Héééé asszony, kész van már a vacsora? Hozzad má , mert farkaséhes vagyok, mindjá megütlek. ÉS hol a söröm? Miért vagy te ilyen hülye....

Szerintetek párkapcsolat az ilyen?:O

2013. okt. 20. 01:04
 4/11 anonim ***** válasza:
#3 Amiért te ezt ezt láttad otthon az nem azt jelenti hogy mindenhol ez van..
2013. okt. 20. 01:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Alszunk mind a ketten.
2013. okt. 20. 01:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Távkapcsolat, fogalmam sincs mit csinál, miután hazamegy munkából, de általában együtt kockulunk este valameddig. Meg skype.
2013. okt. 20. 02:53
 7/11 anonim ***** válasza:

megjön csinál kaját.

eszünk.

levisszük a kutyát.

aztán emésztek,gépezek,ő tv-t néz.

elkezdek edzeni,ő dühöng,hogy nem vele foglalkozom,lefürdik.

edzés után lefürdök,eszem,ő lefekszik aludni.

én még gépezek egy kicsit aztán fekszem én is.

hétvégén elmegyünk együtt valahova.

2013. okt. 20. 03:43
 8/11 anonim ***** válasza:
elveszem a pénzét, és megyek a kocsmába aztán ha hazaérek,általában rinyál, én meg jól elverem. aztán jöhet a békülösszex. ha nem vagyok nagyon kiütve.
2013. okt. 20. 03:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Kimegyünk egy kávécigire, aztán ledőlünk egy félórára. Utána eszünk valamit, aztán én megyek dolgozni :( Mire hazaérek,általában már alszik.
2013. okt. 20. 09:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt kérdi hol a vacsora :D megkérdi h telt a napom én is ugyanezt tőle
2013. okt. 21. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!