Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Általában mi fog történni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában mi fog történni, ahol a papucsférfi egyszer a sarkára áll?

Figyelt kérdés

Átveszi végre a vezető férfi szerepet és nem lehet csak úgy ugráltatni. Ennek mi szokott lenni a következménye?

Akkor a nő ezért szakítani is fog?

2012. aug. 22. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Kitöri a nyakát a sok szambázás közben :-)
2012. aug. 22. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a férfi fog szakítani.
2012. aug. 22. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nézd meg az Amerikai szépség című nagyszerű filmet, amiből többek közt ezt is megtudhatod :DD
2012. aug. 22. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy elkapja és megdugja a nőt úgy alaposan, hogy az utána napokig ülni se fog tudni utána. :D A nő szempontjából szerencsés esetben csak punciba, rosszabb esetben viszont máshol is kitágítja kicsit... :D
2012. aug. 22. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Papucs férfival nem is jönnék össze,nekem kell, hogy felnézhessek a páromra. De a ló túloldalára sem jó átesnie, tehát parancsolgatóssá, zsarolóssá, leuralóssá válnia. Legjobb nen megjátszania magát, koncentráljon az egészséges önbizalom kiépítésére (ehhez idö kell ), tanulja meg becsülni, szeretni magát, és nem fog kelleni a megjátszás, n is lesz mit megjátszania, hisz eleve pozitív kisugárzása lesz és eleve kedvelni és tisztelni fogják az emberek.
2012. aug. 22. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:
A papucs nem szokott egyszer csak a sarkára állni, elvileg ki kell egészíteniük egymást, valakinek a személyisége jó esetben erősebb, mindegy, hogy a fiúé vagy a lányé, ezek a kapcsolatok működnek jól, ha egyformán erősek vagy gyengék ott szoktak gondok lenni. Szóval nem is értem a kérdést...:)
2012. aug. 22. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!