Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy ez elég klisészerűen hangzik, de úgy igazán és őszintén beleszerettem a haveromba. Vajon ő mit érez? 19/L
Általános iskolás korom óta ismerem őt, egyel felettem járt. Aztán a gimiben úgy alakult, hogy osztálytársak lettünk- ő átjött a nyelvi előkészítős osztályból. Eleinte nem voltunk jóba, de lassan, tök apró dolgok miatt egyre jobba lettünk, és napi szinten beszélgettünk 3-4 órát- de csak interneten, suliban nem igazán, úgy gondolom szégyelli a menő arcok előtt, hogy jóba vagyunk, mert hát nem vagyok egy túl népszerű lány.
Annyira más, mint a többi fiú. Sosem akartam szerelmes lenni belé, hiszen barátok voltunk. Aztán egyszer egyik évfolyamtársunk azt mondta a fiúnak, hogy tetszik nekem, mire én teljesen eltávolodtam tőle, mert megijedtem az érzéseimtől. Ő sem igazán keresett aztán, mondjuk elég bunkó is voltam vele...Most viszont ismét kezd helyrejönni a kapcsolatunk, minden titkunkat elmondjuk egymásnak. Mindig elmondja, éppen kit szemelt ki magának- de nem tudom, ezt azért teszi, hogy féltékennyé tegyen, vagy csupán barátnak tekint... Talán akkor fogott meg végérvényesen, mikor ezt az idézetet küldte el nekem:
"Ahogy egyre inkább megismersz valakit, minden külső tulajdonsága apránként
elhalványul. Már nem számít, milyen színű a haja, vagy hogy milyen magas - idővel
sokkal inkább a lelkét figyeled, nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a
másik ember belsőjébe szeretünk bele; a külseje után persze vágyakozhatunk, tetszhet
nagyon a szeme vagy az izmos hasa, de ezeket csak a szemeddel szereted, nem a
szíveddel! Mikor úgy igazán megismersz és megszeretsz valakit, minden külső
hiányossága vagy hibája eltűnik. Ez a szeretet lényege - a tökéletlenségek mögött
meglátni valakiben a szépséget."
Nem szerencsés kijelentés a "lelki szemetes", viszont ne negatív értelemben gondolj erre. Lelki szemetesnek az ember nem "használ" akárkit. Nagyon jól megválogatja, kinek nyílik meg. Inkább örülnöd kellene, hogy ennyire a bizalmába fogadott, hogy téged "használ" annak.
Gyakorlatilag egyértelmű a dolog, mintha - M I N T H A valóban szerelmes lenne beléd, viszont akkor miért kérkedik a kiszemeltjeivel meg a hódításaival, miért hozza fel neked ezeket a témákat? Az egyetlen bökkenő ez, ami viszont elég nagy. Ha ő nem mer kezdeményezni, akkor segíts neki, hogy merjen is kezdeményezni. Lány vagy, érted te, hogyan kell kacérkodni, felcsigázni az embert. Legyél EGYÉRTELMŰ és ne kétértelmű kijelentéseket tegyél, azokat sosem értjük, kivéve ha a szexhez van köze :D.
Nem, nem nehéz, csak annak tűnik! Ha tényleg szereted és akarod, akkor semmi sem lehetetlen ("Tudom, hogy ez elég klisészerűen hangzik"):D
Aludd ki Magad és holnap hajrá! És lehetőleg személyesen öntsd ki a lelked, ne fácsén!
taknyos tinédzser vagy. az a dolgod, hogy egy kis nyomoréknak érezd magad. Ez a kor erről szól.
Viszont, ha egy kis nimand vagy, akkor mit változtat a dolgon, ha beégsz előtte? nemet mond? aakor is nimand maradsz, ennél lejjebb nincs. de legalább őszintén kiálltál magadért.
ha meg igent mond?
Másrészt gyanítom, hogy a haverod is egy hozzád hasonló fosógalamb, és tökre tetszel neki, csak fél, hogy visszautasítod és nem áll elő a farbával. amúgy miafrancnak küldözgetne ilyen leveleket?
kapd le a srácot, én ammondó vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!