Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most beleszerettem a lányba, vagy csak kihagyott az agyam arra a pár percre? :O
Tegnap délután együtt jöttem haza a busszal az egyik osztálytársammal (a pályaudvaron véletlenül találkoztunk, és mivel a szomszéd faluban lakik, ezért úgy döntöttünk, hogy egy busszal utazunk). Mivel viszonylag hosszú az út, ezért amikor már kifogytunk a szóból, valamivel muszáj volt lefoglalni magunkat: elkezdtünk ujjal rajzolgatni a párás ablakra. Ekkor hirtelen egy nagy szívet rajzoltam, majd a lány csodálkozva (de kedvesen) megkérdezte, hogy ezt nekem csináltad? Hirtelen kényszeredetten elmosolyodtam, és csak ennyit tudtam kimondani: miért szerinted magamnak? Amikor leszálltam a buszról, teljesen össze voltam zavarodva, még azt se nagyon vettem észre, hogy szakad az eső. Utána is csak egész este rá tudtam gondolni.
Szerintetek mi volt ez az egész a részemről? Most beleszerettem abba a lányba, aki ráadásul a legjobb barátommal van (igaz csak se veled, se nélküled módon), de mégiscsak kapcsolatban? Vagy ez csak egy pillanatnyi elmezavar volt a részemről tegnap?
Lalikám, mondtam én neked tegnap este, hogy lejárt a szavatossága már annak a kefírnek! Hát csak megetted? Látod most mi lett belőle?!
Üdv,
Mamid.
Ezt most nekünk kell eldöntenünk hogy mit érzel? :O
Szerintem igen beleszerettél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!