Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek most beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most beleszerettem a lányba, vagy csak kihagyott az agyam arra a pár percre? :O

Figyelt kérdés

Tegnap délután együtt jöttem haza a busszal az egyik osztálytársammal (a pályaudvaron véletlenül találkoztunk, és mivel a szomszéd faluban lakik, ezért úgy döntöttünk, hogy egy busszal utazunk). Mivel viszonylag hosszú az út, ezért amikor már kifogytunk a szóból, valamivel muszáj volt lefoglalni magunkat: elkezdtünk ujjal rajzolgatni a párás ablakra. Ekkor hirtelen egy nagy szívet rajzoltam, majd a lány csodálkozva (de kedvesen) megkérdezte, hogy ezt nekem csináltad? Hirtelen kényszeredetten elmosolyodtam, és csak ennyit tudtam kimondani: miért szerinted magamnak? Amikor leszálltam a buszról, teljesen össze voltam zavarodva, még azt se nagyon vettem észre, hogy szakad az eső. Utána is csak egész este rá tudtam gondolni.

Szerintetek mi volt ez az egész a részemről? Most beleszerettem abba a lányba, aki ráadásul a legjobb barátommal van (igaz csak se veled, se nélküled módon), de mégiscsak kapcsolatban? Vagy ez csak egy pillanatnyi elmezavar volt a részemről tegnap?

2013. okt. 12. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lalikám, mondtam én neked tegnap este, hogy lejárt a szavatossága már annak a kefírnek! Hát csak megetted? Látod most mi lett belőle?!

Üdv,

Mamid.

2013. okt. 12. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt most nekünk kell eldöntenünk hogy mit érzel? :O

Szerintem igen beleszerettél..

2013. okt. 12. 11:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát én is nagyon attól tartok, hogy igen :O
2013. okt. 12. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Jajj, nemár, mennyire vagy gyerek egy 10-es skálán?! Ez még nem szerelem, hanem valami olyasmi, hogy de tetszik, most akkor szerelmes vagyok belé! Hát nem, rá gondolsz, mert valszeg megérintett(?), de sztem még az sem, mivel csak annyi volt, hogy "Ezt most nekem rajzoltad?". Nem csak annyiból áll a szerelem, hogy mindig rá gondolsz.
2013. okt. 12. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!