Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy ez elég klisészerűen hangzik, de úgy igazán és őszintén beleszerettem a haveromba. Vajon ő mit érez? 19/L
Általános iskolás korom óta ismerem őt, egyel felettem járt. Aztán a gimiben úgy alakult, hogy osztálytársak lettünk- ő átjött a nyelvi előkészítős osztályból. Eleinte nem voltunk jóba, de lassan, tök apró dolgok miatt egyre jobba lettünk, és napi szinten beszélgettünk 3-4 órát- de csak interneten, suliban nem igazán, úgy gondolom szégyelli a menő arcok előtt, hogy jóba vagyunk, mert hát nem vagyok egy túl népszerű lány.
Annyira más, mint a többi fiú. Sosem akartam szerelmes lenni belé, hiszen barátok voltunk. Aztán egyszer egyik évfolyamtársunk azt mondta a fiúnak, hogy tetszik nekem, mire én teljesen eltávolodtam tőle, mert megijedtem az érzéseimtől. Ő sem igazán keresett aztán, mondjuk elég bunkó is voltam vele...Most viszont ismét kezd helyrejönni a kapcsolatunk, minden titkunkat elmondjuk egymásnak. Mindig elmondja, éppen kit szemelt ki magának- de nem tudom, ezt azért teszi, hogy féltékennyé tegyen, vagy csupán barátnak tekint... Talán akkor fogott meg végérvényesen, mikor ezt az idézetet küldte el nekem:
"Ahogy egyre inkább megismersz valakit, minden külső tulajdonsága apránként
elhalványul. Már nem számít, milyen színű a haja, vagy hogy milyen magas - idővel
sokkal inkább a lelkét figyeled, nem a külsejét. Ezért mondják azt, hogy igazán a
másik ember belsőjébe szeretünk bele; a külseje után persze vágyakozhatunk, tetszhet
nagyon a szeme vagy az izmos hasa, de ezeket csak a szemeddel szereted, nem a
szíveddel! Mikor úgy igazán megismersz és megszeretsz valakit, minden külső
hiányossága vagy hibája eltűnik. Ez a szeretet lényege - a tökéletlenségek mögött
meglátni valakiben a szépséget."
Tudod hogy mit érezhet? :D
Hát kérdezd meg könyörgöm ne fossál már :D
Hajrá!:P
Szerintem tetszel neki, főleg ha nem nagyon volt párkapcsolata, csak "kiszemeltje".
Nyiss felé, nincs vesztenivalód!
Ez a vilagon a legegyertelmübb...BELEDSZERETETT!!! ebben biztos vagyok.Egy pasi nem küld idezeteket csak ugy egy lanynak , föleg nem ilyet ;) ezt tapasztalatbol mondom..
19/L
Akkor 1-1.:D
Most komolyan! Ott vagytok egymásnak és azt tárgyaljátok, hogy kinek milyen kalandjai voltak, közben meg belül mardos a féltékenység és arra vágytok, hogy együtt legyetek, de nem, mert egyikőtöknek sincs bátorsága lépni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!