Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » úgy érzem hogy érzelmileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

úgy érzem hogy érzelmileg meghaltam! Ebből kilehet valahogy lábalni?

Figyelt kérdés
a barátommal 1év 1 honapja vagyom együtt de annyiszor megbántott .. fájnak a legapróbb kis dolgok is :ss. és nem tudok boldog lenni mert nem tudom elhinni h szeret hisz semmit nem tesz már értem mindig én vagyok a hibás :ss. szakítani képtelen vagyok megbánnam és mennék utánna hisz egy suliba járunk .

2013. okt. 18. 23:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Itt egy kérdés. Olvasd el és gondolkozz el a 9-es és a 10-es válaszon. Én írtam! Te is írhatsz nyugodtan privit.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. okt. 19. 00:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Egy kis kokain 100%, hogy megmozgatja az érzéseidet ;)
2013. okt. 19. 01:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Dobd ki... Én.is elkövettem a hibát,hogy megbocsájtottam,hogy megcsalt,folyton engem hibáztatot mindenért,megalázott,kihasznált mind anyagilag mind szex terén.is...Bejött sulimba cirkuszolni ha már nemet mertem irni valamire stb.Persze neki ez rohadt kényelmes és jó volt,hogy uralkodhatott rajtam...De kidobtam januárban és nagyon örülök,hogy megszabadultam tőle...Persze küldte a képeket,hogy ő öngyilkosságra készül, meg sírt,tettete milyen szarul van,hogy kidobtam...Eléggé kikészültem az egy év alatt...Merj bátorságot venni és dobd ki..Nehogy már ilyen fiatalon egy sz*r taknyos miatt legyèl idegroncs ....Ha jót akarsz magadnak megfogadod a tanácsom... 18/L
2013. okt. 19. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!