Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
úgy érzem hogy érzelmileg meghaltam! Ebből kilehet valahogy lábalni?
Figyelt kérdés
a barátommal 1év 1 honapja vagyom együtt de annyiszor megbántott .. fájnak a legapróbb kis dolgok is :ss. és nem tudok boldog lenni mert nem tudom elhinni h szeret hisz semmit nem tesz már értem mindig én vagyok a hibás :ss. szakítani képtelen vagyok megbánnam és mennék utánna hisz egy suliba járunk .2013. okt. 18. 23:06
1/13 anonim válasza:
én is kb egy ismerősömmel így vagyok bár ő csak egy közeli lány barát de olyan nagyon sokat bántott már hogy a legapróbb rossz szóval is eltudja venni az életkedvem, ami nagy ritka.
2/13 anonim válasza:
nem tudom ki lehet-e én sem tudok.
3/13 A kérdező kommentje:
próbáltatok már kilábalni? én igen de nem tudok , mert ő a boldogságom:s
2013. okt. 18. 23:10
4/13 anonim válasza:
nem tudod elhinni h szeret,nem vagy boldog de szakítani sem tudsz(mindent lehet csak akarni kell) akkor legalább beszélj vele...
5/13 A kérdező kommentje:
ma is próbáltam .. Eddig minden megbeszéléssünk olyan volt h én mondtam ő meg cs. nézet eg pontot és hallgatott .. nem lehet minden hogy probáltam már.
2013. okt. 18. 23:19
6/13 anonim válasza:
tehát mintha a falnak beszélnél.... és szted jó ez így? persze h nem de akkor miért nem szakítasz?
Látszik hogy ez nem működik,akkor miért erőlteted?
7/13 A kérdező kommentje:
nem tudom:ss nem tudom elengedni.. de akkor mért nem szakít ő ?:ss
2013. okt. 18. 23:57
9/13 anonim válasza:
Mert neki baromi kényelmes ez az állapot. Te meg csak sérülsz. Voltam ilyen helyzetben, halogattam, reménykedtem, küzdöttem a kapcsolatért, de csak én egyedül. Évekig. Utána adtam fel. És örülök neki, hogy végre ki tudtam lépni.
(Csakhogy én házasságban, gyerekkel tettem így, téged meg az égvilágon semmi nem köt hozzá! Szóval lépj mielőbb!)
10/13 anonim válasza:
Végezzél magadon chakramasszázst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!