Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Na milyen esélyt adnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na milyen esélyt adnátok egy ilyen kapcsolatra L/18 F/30?

Figyelt kérdés
Túl nagy a generációs szakadék, vagy összejöhet a dolog azért? Mindkét fél értelmes, intelligens (<--sajnos ezt már ki kell emelnem mert ma már nem sikk)

2013. okt. 18. 21:57
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
7 év gyönyörű kapcsolatot mondhatok magaménak,ilyen nagy korkülönbséggel.És 3,5 évvel a szakítás után is ő az egyetlen aki bármi van,ott van mellettem.
2013. okt. 18. 22:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem csak fiatal barátnőm voltak 17-25-ig 32f es mind jó volt
2013. okt. 18. 22:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez csak rajtatok múlik.Ha szerelem miért ne működne jól láttam már ilyet.A tíz százalék meg baromság akkor már 50/50.
2013. okt. 18. 22:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne, párom és közöttem 15 év különbség van én 19 ő 34 és működik..
2013. okt. 18. 23:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet a nagy többséggel. Az egy dolog, bogy nagy a korkülönbség, de attól még ha megvan a közös érdeklődés meg minden, ez abszolút áthidalható, + ha mind2 fél tetszik egymásnak testileg és lelkileg, akkor szerintem simán összejöhet.
2013. okt. 19. 00:39
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Egy dugás erejéig, duplázom a tétet!
2013. okt. 19. 01:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Ha a férfi 18 éves csajjal kezd, az nekem fura.

Viszont ha nem mama pici fia 30 évesen, akkor lehet esély a kapcsolatra. De ennyi idősen, a többség (vannak kivételek!) nem veszi észre az idő múlását, azt hiszi, még ő is 18, bulizik, mamahotelben lakik.

Ha normális, te meg koraérett vagy, nincs alá-fölé rendeltség a kapcsolatotokban, akkor működhet. De ehhez az kell, hogy ne apáskodjon feletted.

2013. okt. 19. 07:58
 18/20 anonim ***** válasza:

"Nekem csak fiatal barátnőm voltak 17-25-ig 32f es mind jó volt" Ha már ennyire jó volt, akkor nem lett volna ennyi belőlük...

Kérdező te melyik fél vagy? Akárhogy is nézem elég cinkes a dolog... Egy 30 éves pasi mit akar egy 18 éves kiscsajtól?

2013. okt. 19. 09:21
 19/20 anonim válasza:
A szerelem nem nézz se kort,se rangot,se egzisztenciát.Ha egyszer meg éli az igazi szerelmet az ember,akkor jön rá ezekre.Addig nem!Aki ilyen szöveggel jön,hogy-egy dugás erejéig biztos működhet.Az biztos,hogy még nem találta meg azt az embert,akit olyannak szeret,amilyen.Feltétel és elvárások nélkül.
2013. okt. 19. 13:46
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem azt mondanám, hogy a lány koravén inkább azt, hogy normálisan áll a dolgokhoz (nem party-all-the-time és ágyból ágyba stb. Ahogy látom pár válaszolónak nem esett le, hogy komoly kapcsoltról lenne szó.. A férfiú pedig nem anyuci pici fia, megáll a saját lábán, nem divatmajmoló.

És hogy válaszoljak is a nem tudom hanyadik hozzászólásra, a lányban merült fel a gondolat.

2013. okt. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!