Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na milyen esélyt adnátok egy ilyen kapcsolatra L/18 F/30?
Ha a férfi 18 éves csajjal kezd, az nekem fura.
Viszont ha nem mama pici fia 30 évesen, akkor lehet esély a kapcsolatra. De ennyi idősen, a többség (vannak kivételek!) nem veszi észre az idő múlását, azt hiszi, még ő is 18, bulizik, mamahotelben lakik.
Ha normális, te meg koraérett vagy, nincs alá-fölé rendeltség a kapcsolatotokban, akkor működhet. De ehhez az kell, hogy ne apáskodjon feletted.
"Nekem csak fiatal barátnőm voltak 17-25-ig 32f es mind jó volt" Ha már ennyire jó volt, akkor nem lett volna ennyi belőlük...
Kérdező te melyik fél vagy? Akárhogy is nézem elég cinkes a dolog... Egy 30 éves pasi mit akar egy 18 éves kiscsajtól?
Nem azt mondanám, hogy a lány koravén inkább azt, hogy normálisan áll a dolgokhoz (nem party-all-the-time és ágyból ágyba stb. Ahogy látom pár válaszolónak nem esett le, hogy komoly kapcsoltról lenne szó.. A férfiú pedig nem anyuci pici fia, megáll a saját lábán, nem divatmajmoló.
És hogy válaszoljak is a nem tudom hanyadik hozzászólásra, a lányban merült fel a gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!