Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért érzem úgy hogy a velem egykorúak nem elég érettek hozzám? L/17
Figyelt kérdés
Szóval egy 17 éves lány vagyok nem vagyok régimódi sőt.. nagyon is "mai fiatal" szeretek a barátaimmal lógni bulizni, adok magamra stb. Volt már pár barátom de csak tőlem 1-2 évvel idősebbek és azt éreztem h éretlenek hozzám. Most van egy fiú aki 22 éves és na rá már azt modnom, hogy igen, fel tudja fogni mit is akarok. Szerintetek ez normális?2009. nov. 11. 16:42
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válazsokat. Jaj istenem nem felvágok h hű de nagylány vagyok! Ilyen kommentkeet kösz nem kérek:)(szeritnem más sem)
2009. nov. 11. 17:27
12/16 anonim válasza:
Akkor milyen választ vársz erre a totál értelmetlen kérdésre? Már megmondtam, teljesen egyértelmű, hogy miért kell neked 22 éves srác..
13/16 anonim válasza:
Oh, egy újabb szokásos hihetetlen érett vagyok, nekem minimum 30 évvel idősebb pasi kell, mert az MENŐ felfogással bíró kislány...
14/16 anonim válasza:
Az első pár válasszal teljesen egyetértek, de az utóbbiak egyszerűen annyira kiborítanak. Ki mondta bárki is, hogy Neki 30 éves pasi kell?? Vagy hogy azért kell idősebb pasi, hogy elhalmozza stb.? Teljesen normális, ha a férfi-nő között van 3-4 év korkülönbség...
15/16 anonim válasza:
17:29
Csak azért írta ki a kérdést, hogy növelje az egóját, teljesen egyértelmű. Engem nem zavar, hogy ekkora a korkülönbség, bár mikor ugyan ez a helyzet egy 14 éves kislánnyal, az felviszi a pumpát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!