Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért érzem úgy hogy a velem egykorúak nem elég érettek hozzám? L/17
Figyelt kérdés
Szóval egy 17 éves lány vagyok nem vagyok régimódi sőt.. nagyon is "mai fiatal" szeretek a barátaimmal lógni bulizni, adok magamra stb. Volt már pár barátom de csak tőlem 1-2 évvel idősebbek és azt éreztem h éretlenek hozzám. Most van egy fiú aki 22 éves és na rá már azt modnom, hogy igen, fel tudja fogni mit is akarok. Szerintetek ez normális?2009. nov. 11. 16:42
1/16 anonim válasza:
igen. ez általánosságban így van.
2/16 anonim válasza:
Teljesen normális. Miért a te korodból kéne választani? Hova van az megirva hogy 17 évesen csak 17 éves sráccal járhatsz? Hajrá!
3/16 anonim válasza:
Az én barátom is annyi idős :) (Nekem ő az első) Magam korúakkal (19-20) én sem kezdenék. Igaz érettek a mai fiúk, de nem tudom, én komolyabb emberre vágytam (jó a 22 sem túl idős vagy ilyesmi, csak mégis kijött már a kamaszkorból)
4/16 anonim válasza:
Mai fiatal. Hm, ergo annak a 22 évesnek van kocsija, lakása, vesz neked ezt-azt, megdug lóháton. Valóban, ezeket egy 17 éves nem képes nyújtani.
5/16 anonim válasza:
Nem értek az utolsó hozzászólóval egyett...Az én barátom a családi autóval jön hozzám, de azt is ritkán..Lakása sincs, és nem halmoz el mindenféle ajándékkal, mert egyetemista, és nem dolgozik még...
6/16 anonim válasza:
Ja, de majd fog és akkor k..va sokat fog keresni!!!:D
7/16 anonim válasza:
Rossz fiúkkal ismerkedtel/rossz fiuk ismerkedtek veled, ez van.(vagy el vagy szállva magadtól, mint a tinilányok 90%-a)
8/16 anonim válasza:
Egyebkent nem ertem miert irtad ki ezt a kerdest? Mintha nem lenne egyertelmu, szerintem csak felvagni akarsz, hogy te mekkora "erett" vagy... HIHI
9/16 anonim válasza:
Mer mind azt hiszitek olyan marha érett nagylányok vagytok.
10/16 anonim válasza:
Le vagy maradva kislány, egy 17 éves lánynak már nem való 22 éves, azok maradjanak meg a 14 éves nagylányoknak. Neked már egy igazi 30as férfi való..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!