Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez még normális szintje a féltékenységnek?
Olyan helyen dolgozom, ahol főként nők a munkatársaim. Egy kisebb lakásavatót tartok, ahova 4 munkatársnőmet hívtam meg, de az egyiket nem igazán engedi el a vőlegénye. Még mielőtt megkérdezte volna tőle, már mondta hogy valószínűleg nem fog jönni, mert szerinte nem örülne neki a srác és ő valahol meg is érti.
Én viszont nem értem. Ha egyedül hívnám csajt magamhoz valami miatt, még megérteném a vőlegényét, mert gondolhatná, hogy akarok valamit tőle. De így hogy 5-en leszünk, nem reális hogy bármitől is tartania kellene. Szerintetek?
30/F
Nem normális, és szerintem elég durva dolgok is lehetnek a háttérbe a lánynál..valószínűleg a kapcsolatának már a végefelé lehet.Meg valószíűleg a társasághoz sincs most semmi kedve.
Ne erőszakoskodj vele.
Hívj meg mindenkit a párjával, ugyanis úgy illik.
Ha munkahelyi buli, akkor nem feltétlenül.
De ha lakásavató, akkor kötelező.
Most kérte meg a kezét, tehát nem haldokló kapcsolatról van szó.
Nem hívom meg a párjaikat, mert egyikőjüket sem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!