Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat. Mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat. Mennyi idő után érdemes lépni?

Figyelt kérdés
Tudom tudom,mikor lehetőség van rá,és úgy érezzük,és mennyire szeretjük egymást.Őt köti a munkája,bár itt is lenne neki,könnyen találna,jó szakember.Én nagyon nehezen bírom,ahogyan halad az idő.Elveszíteni nem szeretném.Aki hasonló helyzetben van hogyan bírja?Nincsen ezekből nézeteltérés?Mert nálunk van.Ő emiatt nem lép még,én meg akkor lennék nyugodt,ha közelebb lenne.Zavarnak azok a nők is,akikkel szexkapcsolata volt,és szintén abban a városban vannak.Vagy velük ne foglalkozzak?Mit tanácsoltok?Ha megy valahova,annyiszor eszembe jut,hogy de jó lenne együtt menni,együtt csinálni,ebből is feszültség alakul ki.:/

2013. okt. 18. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Nem adok tanácsot neked!

Szánalmas vagy! Miért te nem ba.sz.tál senkivel?

"Zavarnak azok a nők is,akikkel szexkapcsolata volt,és szintén abban a városban vannak."

2013. okt. 18. 14:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Te mekkora bunkó vagy,már ne haragudj.

Nem,én nem feküdtem le senkivel,mióta őt ismerem!Ő igen.

2013. okt. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!