Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat. Szerintetek érdemes küzdeni?
Volt egy barátom még nyáron, és szakítottam vele a távolság miatt.szegény nagyon kibukott, de továbbra is szeretett, szerelmes volt belém.aztán kibékültünk, de csak mint barátok.és most mind a kettőnknek volt párja, e bevalottuk h ezminde kettőnknek rosszul esik.Viszont nekem msot nincs,és talánnem is baj, mert őt mégjobban kívánom.vele akarok lenni, még ha csak egy egyéjszakás is.a táv:Budapest.-Abony.
Szerintetek megérné hogy csak egy egyéjszakára is ,de együtt legyünk?(a fiunak jelenleg van barátnője, de szerintem belemenne,meggyőzném)köszönöm előre is
azért neked nem tudom hogy esne, ha a pasidat fűznék ilyennel.
Ne tegyél olyat, amit te magad nem szeretnél visszakapni.
már meg ne haragudj, de neked ez távolság? mennyi lehet 100-110 km? ha nem vagy képes kibírni hogy utazz 2 órát hogy vele lehess, még ha csak hétvégén is, felejtsd el az egészet mert nem is kell ő neked igazán. szerintem csak attól erősödött fel a vágyad, hogy nincs senkid éppen. ne játssz az érzelmeivel, az egyéjszakás dolgoknak itt nincs helye, mert érzelmek vannak. legalábbis a fiú részéről biztosan.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!