Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő elteltével szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő elteltével szeretnétek h a párotok eljegyezzen? Fiúk mennyi időnek kell eltelnie hogy biztosak legyetek benne?

Figyelt kérdés
Mi kicsit több mint egy éve vagyunk együtt baràtommal. Èn nagyon szeretnék eljegyzést de ő még nem. Nagyon rosszul esett nelem . Azt mondja nagyon szeret de korainak érezné
2013. okt. 18. 13:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Biztosra akarsz menni? Az eljegyzés nem biztosít be semmit, DE még a házasság sem!

Megértelek, hogy szeretnéd ország-világ tudtára adni,hogy összetartoztok, de felesleges! Élvezd azt,hogy imádjátok egymást és majd eljön az esküvőnek is az ideje.

Volt már több komoly kapcsolatom is és tudom, hogy nálam 1,5 év után száll föl az a bizonyos rózsaszín köd. A következő egy évben pedig kiderül, hogy mennyire szeretem/tűröm meg a párom. Már két férfivel szakítottam, akire azt hittem, hogy ő a nagy Ő. A mostani párommal lassan egy éve vagyunk együtt. Szeretem és úgy érzem, hogy tényleg ő az igazi, de még 2 évig gyűrűről hallani sem akarok és nem azért mert nem vagyok biztos az érzéseimben, hanem mert (szerintem-legalábbis nekem) kell ennyi idő, hogy az embernek kitisztuljon az agya, és higgadtan mérlegelje a dolgokat.

23/N

2013. okt. 18. 15:06
 22/22 anonim ***** válasza:

Nézd, ez minden kapcsolatban más...van akinek idő kell, hogy megtudja, a másikat akarja e választani egész életére, és van akinek kevesebb idő is megteszi. Ez egy nagyon nagy döntés, már ha a felek komolyan gondolják.

Nálunk pl ez volt a sorrend:

1 hónap járás után kérte meg a férjem a kezem

1 év után költöztünk össze

fél évvel később összeházasodtunk.

Ennek most lesz 2 éve decemberben.:)

Nekünk nagyon hamar jöttek az érzések, nagyon összepasszolunk. De ez nem jelenti azt, hogy mondjuk ne várhatna egy pár akár több évet is. Ha ebben mindketten egyetértenek.

Általában az szokta a gondot okozni, ha az egyik fél eljegyzést, esküvőt, gyereket akar, a másik pedig belekényelmesedik a kapcsolatba, és úgy gondolja minek a házasság, ha mindent megkap anélkül is, akkor már nem is kell elvenni. Otthagyja azt a kiskaput, hogy simábban léphessen, ha úgy alakul.

Itt neked kell dönteni, hogy mennyit vársz. 1 év nem olyan sok idő. Ha még egy év, és szóba sem hozza a dolgot, akkor elgondolkozhatsz azon, hogy meddig maradsz egy számodra jövőtlen kapcsolatban. Ahol neked eljegyzés, esküvő, gyerek szerepel. Mert az idő telik. Fiatalabb nem leszel, a biológiai óra ketyeg, és ha nem akarjátok ugyanazt az élettől, akkor lépni kell. Mert egy másik kapcsolat kialakítása időbe telik, nem beszélve hogy arra alkalmas partnert sem könnyű manapság találni.

Kierőszakolni meg nincs értelme. Így bizonyos idő után mérlegelni kell mennyire fontos számodra az hogy házasságban élj, ha a másik fél 2 éven belül sem hajlandó döntést hozni. Mert mondjon bárki bármit, 2 év alatt ki kell derülnie szerintem, hogy valakivel el tudjuk e képzelni az életünket vagy sem.

Persze ez csak egy vélemény.

27/N

2013. okt. 18. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!