Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő elteltével szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő elteltével szeretnétek h a párotok eljegyezzen? Fiúk mennyi időnek kell eltelnie hogy biztosak legyetek benne?

Figyelt kérdés
Mi kicsit több mint egy éve vagyunk együtt baràtommal. Èn nagyon szeretnék eljegyzést de ő még nem. Nagyon rosszul esett nelem . Azt mondja nagyon szeret de korainak érezné
2013. okt. 18. 13:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ez az eljegyzősdi aminek semmi értelme.

Nem eljegyzésről kell beszélni, hanem esküvőről.

Akkor kell eljegyezni valakit, ha az esküvő, gyerekek minden mehet.

Ha te majd csak évek múlva szeretnél esküvőt, vagy gyereket, akkor nincs értelme.

Ha ezekben nincs benne már most azonnal, akkor az eljegyzés egy látszat semmi.

2013. okt. 18. 13:19
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem azt h jovban szeret hanem h eldontotte h velem szeretne leelni az eletet
2013. okt. 18. 13:20
 13/22 anonim ***** válasza:

25 éves kor alatt èrtelmetlen.

Mi van ha egy hónap múlva összevesztek?

Főleg 21 évesen.

Gyerek vagy!

2013. okt. 18. 13:23
 14/22 anonim ***** válasza:
1 év rohadt kevés idő. Én 3 év után se tudom biztosan, hogy ő az a férfi akivel leélném az életem, ezért várnék még minimum 2 évet. Az ürgét meg ne siettesd, mert ezzel eltaszítod magadtól.
2013. okt. 18. 13:24
 15/22 anonim ***** válasza:

valószínűleg nincs olyan terve,hogy: Ó még 2 évig járok vele aztán szakítok

Egyszerűen még nem biztos benned, a kettő teljesen más

2013. okt. 18. 13:27
 16/22 A kérdező kommentje:
Na epp ez az... O azt mondja h biztos es meg is fogja kerni a kezem csak kicsot kesobb
2013. okt. 18. 13:31
 17/22 anonim ***** válasza:

Semennyi. Nem hiszek az eljegyzésben. A szavak erejében, és az emberi cselekedetekben igen.

Egy kimondott szóval többet ér az ember, mint egy tárgy(gyűrű) adásával, ha tiszta a szíve és egyenes az illető.

2013. okt. 18. 13:41
 18/22 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki "biztos" a kapcsolatban, azt jelenti (felnőtt embereknél), hogy lát rá esélyt. Mégpedig magas százalékban. De biztos csak az, hogy mind meghalunk!

Másfél-három év között MINDEN kapcsolatban felszáll a rózsaszín köd, előjönnek a konfliktusok, és azt azért "illik" megvárni az elköteleződéssel, mert a kapcsolat jövője azon múlik, hogy a lángolás elmúltával hogyan tudják működtetni a felek a kapcsolatot.

Kérdező: ugye tisztában vagy azzal, hogy a házasságok több mint fele válással végződik! Szeretnéd a statisztikákat erősíteni? Inkább várj, magaddal tolsz ki, ha úgy házasodsz, hogy még nem töltöttetek el elegendő időt. Ez pedig minimum (!) három év. Nem randizgatva, hanem együttéléssel! És még úgy SEM biztos, ezt tapasztalatból mondom, én négy évig éltem együtt a házasság előtt a férjemmel, és most válunk.

2013. okt. 18. 13:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Nálunk 7. Évfordulón volt eljegyzés most lesz a 10. és most tartunk csak pici esküvőt szülőkkel testvérekkel. Ezt nem lehet megmondani mikor szokás ez jön magától ha ő is úgy érzi majd.. 27/l
2013. okt. 18. 13:53
 20/22 NyolcOne9 ***** válasza:
Nem értem én a nőknél ezt az eljegyzés iránti izgalmakat. Mit jelent az? Semmit. Hány és hány pár szakított már eljegyzés után... A házasság sem kötelék.
2013. okt. 18. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!