Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító ha egy lánynak csomó piercingje van?
Figyelt kérdés
A mai nap láttam egy szép lányt,volt orr piercingje olyan kis kő.Nyelv piercingje. Az egyik fülében 4 fülbevaló a másikban meg kettő..Olyan kiábrándító volt..2013. okt. 17. 20:01
11/14 anonim válasza:
Nekem 9 fülbevalóm van összesen és imádom. Plusz 1 nyelv piercing. A fülbevalókról páran próbáltak lebeszélni, de hiába, a nyelvemben meg kb úgyse látják. 23L
12/14 anonim válasza:
Az egyik fülemben 7 fülbevaló van, a másikban 6. A fiúkat általában nem zavarja, csak totál feleslegesnek tartják. De a piercing sok mindenkinek nem jön be.
13/14 anonim válasza:
Annak aki azt írta, hogy a nyelv piercingtől hülyén beszél az ember: nekem is van és ugyan úgy beszélek, mint előtte. :D teljesen normálisan :D
14/14 anonim válasza:
Engem nem zavar. Szerintem tud nagyon jól kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!