Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csomó jó csaj veszi körül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csomó jó csaj veszi körül, akkor miért nem őket akarja?

Figyelt kérdés

Van egy csoporttársam (egy srác), aki nagyon jól néz ki, okos is, jó fej... a lányok rajonganak érte, az összes jó csaj rajta lóg egyfolytában.

De akkor mégis miért nem választ közülük? Ennek mi lehet az oka? Vagy megpróbálta csak nem jött össze vajon? Mit gondoltok?

2013. ápr. 2. 13:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szerinted jó csajok, lehet, hogy szerinte nem. És a külső nem minden. Vagy már van egy titkos választottja akit mégsem tud elérni. Megannyi oka lehet.
2013. ápr. 2. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Talán mert van barátnője és hűséges hozzá

Vagy mert a jó csajok csak kívülről jók, de belül üres napraforgók kik a fény fele hajlanak mindig.

2013. ápr. 2. 13:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Ezek olyan lányok, akik szerintem mindenki szerint szépek (nem azok a plázacica műnők, hanem természetesen szépek, tényleg, lányként is elismerem ezt :D és szerintem jellemre sincs velük baj, ismerem őket)

Barátnője tuti nincs a srácnak.

Viszont kb 2 hónapja nálam próbálkozik egyfolytában, és nem értem, hogy most csak beéri velem, mert velük nem jött össze, vagy tőlük vajon amúgy se akart semmit.

2013. ápr. 2. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!