Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmeséled a történeted?
Együtt vagy-e azzal, akit szeretsz? Vagy miért nem lehetsz együtt vele? Mi tesz/tenne jelen pillanatban boldoggá?
Mindenkinek a történetére kíváncsi vagyok, aki meg szeretné osztani :)
Nem (szeretek most senkit), 3 milliárd euró
Ez egy ilyen rövid történet volt...
Nem vagyok együtt vele, mert nem akar tőlem semmit. Ráadásul hirtelen felindulásból megszakítottam vele minden kapcsolatot és most még ennek fejébe utál is.
Az tenne boldoggá, ha meggondolná magát, vagy találnék normális munkát, esetleg nyernék a lottón.
Perpillanat igencsak bosszús vagyok, úgyhogy semmi nem tesz boldoggá most.
"Mi tesz/tenne jelen pillanatban boldoggá?"
mehetnék má haza és aludhatnék egy jót.
Szeretnék vele együtt lenni, csak erre jelenleg nincs lehetőségünk. Két különböző városba szólít minket az életünk, amit jelenleg nem tudnék feladni, azért hogy vele lehessek. De a későbbiekben elképzelhetőnek tartom, ha még Ő is úgy gondolja.
Az tenne igazán boldoggá, ha azt csinálhatnám, amit a legjobban szeretek, és abból tudnék megélni, habár a mostani munkámmal sem vagyok elégedetlen, mind anyagilag, mind szakmai kihívásokban kielégít.
Én szeretem őt nagyon. Lassan 10 éve vagyunk együtt. Ő volt az első és lehet utolsó férfi aki viszonozta az érzéseim úgy hogy a mércét is megütötte, amit elég magasra tettem, hiszen túl voltam már akkor egy kompromisszumos rossz kapcsolaton.
Ő jóképű, magabiztos, humoros és tetőtöl talpig úriember.
Jelen pillanatban boldog vagyok. De a boldogsàg múlandó. Jó lenne ha végre lenne egy jó munkahelyem. De ahhoz először meg kell szereznem az okjs szakmát amit elkezdtem. És ez még egy év.
Együtt vagyok azzal akit szeretek, de sajnos mégis külön, mert ő külföldön dolgozik éppen. És az tenne nagyon boldoggá, ha hazajönne és itthon is maradna velem és boldogságban élhetnénk...
Az is boldoggá tenne, ha találnék munkát.
Röviden és tömören ennyi az én történetem :)
3 éve tetszik egy lány és sehogy se tudom elfelejteni pedig úgy járnék a legjobban, ugyanis nem kellek neki.
Jelen pillanatban az tesz boldoggá hogy ha hétvégente el tudok menni bulizni és az hogy van munkám.
Együtt vagyok azzal akit szeretek, már 3,5 éve. 2 éve, hogy összeházasodtunk. Nagyon jó a kapcsolatunk:) Az életemnek ezen részében boldog vagyok.
Ezen felül az tenne boldogabbá, ha találnék normális munkát.
Illetve az, hogy legyen egy szikrányi esélyünk arra, hogy valaha szülők legyünk. Mert eddig nagyon úgy néz ki hogy nincs rá esély.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!