Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy történeted amit szivesen megosztasz?
Hát nekem pont most van egy és pont most írtam ki kérdést róla...
Msn...naplózott beszélgetések...
Nemrég rossz időszakát éltük a kapcsolatunknak a barátommal...barátnőmmel beszéltem meg a problémákat, mik a gondok és hogy lehet nem bírom már sokáig. Szóval olyan dolgokat amiket ilyen részletességgel csak neki mondtam el, senki másnak, a félelmeimről stb.
Már máskor is előfordult, hogy a barátom a személyes dolgaim között kutakodott...most is...
Ma elküldte nekem a beszélgetést(valahogy ellopta a gépemről mikor nem láttam), "megvágva" és átalakítva úgy hogy csak a lényeg legyen benne...még át is alakította...
Nagyon becsapottnak érzem magam és megalázottnak mert azt hittem, hogy megbízhatok benne és nem fog ilyet csinálni...Ezt azért úgy gondolom, hogy még sem kellett volna...ha akartam volna ugyis elmondtam volna...
Mindig töröld ki az olyan naplózott beszélgetéseket amikben nagyon személyes dolgok vannak...ki tudja mikor jut eszébe turkálni benne a párodnak...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Tanulság: Soha ne járj olyan pasival ,akinek sok állatos posztere van :D
Most megyek és leveszem az állatos naptárat a falról.. xD
Am én úgy jártam, hogy egy gyönyörű lány elhitette velem hogy oda van értem, és randizgattunk, beszélgettünk meg minden. Őrülten beleszerettem. Aztán mikor meg akartam csókolni a kb. 4. randin, akkor a szemembe röhögött és mondta hogy az egészet csak viccből csinálta, mert barátnője utál engem (mivel nem jártam vele) és ezért tett neki egy szívességet a megalázásommal, és minden randit telefonon rögzített, és még myvipre is feltették...
Aztán hogy később mi volt/lesz az már egy másik történet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!