Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti kitartanátok a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kitartanátok a párotok mellett, ha balesetben elvesztené az egyik lábát?

Figyelt kérdés

2013. okt. 17. 12:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Egyszer régen beleszerettem valakibe, akinek műlába volt, már azelőtt is, hogy találkoztunk. Engem nem zavarna.
2013. okt. 17. 12:12
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen, minden körülményben kitartanék.
2013. okt. 17. 12:16
 3/15 anonim ***** válasza:

Ezek a kérdések...

Nem a fejét vesztette el balesetben, hanem a lábát. Attól még ő egy teljes egész ember, egy kis hátránnyal. Igen, kitartanék mellette...

2013. okt. 17. 12:16
 4/15 anonim ***** válasza:
házasok vagyunk, gyerekek vannak, igen, kitartanék
2013. okt. 17. 12:19
 5/15 anonim ***** válasza:
A kapcsolatom tökèletes, imàdom úgy ahogy van. 2éve együtt vagyunk, sosem veszekedtünk. Bàrmi àron kitartanèk mellette, sose hagynàm el ezèrt. Mèg akkor sem ha megvakulna, siket lenne, vagy nèma. Mindenhogy imàdom/imàdnàm. Ha gazdag, ha szegèny, ha kövèr, ha vèkony, bàrhogy. :)
2013. okt. 17. 12:22
 6/15 anonim ***** válasza:
40%
Egy műlábú csaj azért elég szexi tud lenni. Meg ugye ha az egyikszeme be van kötve, mint daryl hannah-nak a Kill Bill-ben:)
2013. okt. 17. 12:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen!
2013. okt. 17. 12:31
 8/15 anonim ***** válasza:
A sárkányok tudnak repülni. :P Egyébként meg kétlem, hogy ilyen miatt szakítanék.
2013. okt. 17. 12:38
 9/15 anonim ***** válasza:
Ki.
2013. okt. 17. 12:44
 10/15 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok ki hogyan áll ehhez a helyzethez. Szerencsére nincs realitása jelenleg :)

Meglepő a sok pozitív válasz, gondoltam, hogy lesz itt majd pár felületes majom is...

2013. okt. 17. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!