Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, nem merek lépni? (többi lent, MELEG TÉMA)
16 éves fiú vagyok. A suliban van egy osztálytársam (minő meglepetés :D), és oda meg vissza vagyok érte. Ez nem lenne probléma, de az illető egy srác. Imádom őt :(
Kimagaslóan tanul, nagyon kedves, pici (:$$$$$$$). Eléggé kérdéses, hogy ő is meleg, mindig a srácokat nézi, már azt is vettem észre, hogy engem néz (és rajzol, nagyon szépen rajzol, gyönyörűen!!!!!!). De azt a tekintetet soha nem fogom elfelejteni! Ahogy csillogott a gyönyörű szeme és az a mosoly (áhhhh :()... Csak ha nem az és rányomulok... Nem erőszakos, de ha akarata ellenére hozzáérnek, azt nem tűri... És nem két napig tanult shaolin khung fut. Kétlem, hogy bántana, de akkor is félek, hogy mi van, ha még is, és nem meleg, én meg...
Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett...
Segítsetek kérlek!!!
woooooooooohooooo!!
*irigyked*
:p
MII??!?
Öszzejöttetek?! Ezt nem hiszem el!
Gratulàlok! :DD
Mekkora mázlid van! szerintem fel se fogtad! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!