Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, nem merek lépni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, nem merek lépni? (többi lent, MELEG TÉMA)

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. A suliban van egy osztálytársam (minő meglepetés :D), és oda meg vissza vagyok érte. Ez nem lenne probléma, de az illető egy srác. Imádom őt :(

Kimagaslóan tanul, nagyon kedves, pici (:$$$$$$$). Eléggé kérdéses, hogy ő is meleg, mindig a srácokat nézi, már azt is vettem észre, hogy engem néz (és rajzol, nagyon szépen rajzol, gyönyörűen!!!!!!). De azt a tekintetet soha nem fogom elfelejteni! Ahogy csillogott a gyönyörű szeme és az a mosoly (áhhhh :()... Csak ha nem az és rányomulok... Nem erőszakos, de ha akarata ellenére hozzáérnek, azt nem tűri... És nem két napig tanult shaolin khung fut. Kétlem, hogy bántana, de akkor is félek, hogy mi van, ha még is, és nem meleg, én meg...

Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett...

Segítsetek kérlek!!!

2013. okt. 16. 21:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Pálinkázzál.
2013. okt. 16. 22:15
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
de aranyosak lehettek:-) ez bizony már szerelem :-) kezdj ki vele nyugodtan egyszer élünk! és ha neked ezt dobta a gép akkor legyen úgy
2013. okt. 16. 22:44
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 9/15!

Nos, három okot is tudnék neked sorjáztatni hirtelenjében.

Az első helyspecifikus: a gyakori kérdésekre sokan írnak, sokan brahiból, unalomból. De aki meleg, és feltesz ide ezzel kapcsolatban egy kérdést, az általában nem viccből teszi, hanem így vagy úgy, de az életéről szól a kérdés, és nagyon is várja rá az értelmes válaszokat. Aki melegként ide ír, az többnyire magányos, de legalábbis adott témában nem igazán tud senkivel beszélgetni a természetes környezetében, gondolom, nem kell mondanom, miért...

A második érvem arról szól, hogy aki heteroszexuális, az bátrabb, magabiztosabb, használja a kis rövidítéseket, vagány, trendi, macsó... Nem akar megfelelni. Vannak persze ilyen extrovertált, trendi melegek is, de ők elfőnek a bárjaikban, és az egy éjszakás kalandoktól fűtött ágyikóikban.

Viszont ők nem fognak heteroktól véleményt kérni, nagyon jól elvannak a korlátolt kis szubkultúrájukban.

Aki ide ír melegként, az általában nem nagy arcú, hanem bizonytalan, nem laza, hanem gondolkodó, vívódó jellem, és szeretne megfelelni a hetero társadalomnak. Nem fogja megengedni magának a helyesírási hibákat, a követhetetlen mondatokat, a szlenget - mert már így is éppen eléggé fél az elutasítástól, a puszta identitásából kifolyólag.

A harmadik érvem pedig általános: a melegek agya kissé összetettebben működik, mint a hetero férfiaké. A hetero férfiak főként az egyik agyféltekéjüket használják, amely a logikáért, a gyakorlati problémamegoldó képességért, a tájékozódásért, egyszóval a klasszikus férfias vonásokért felelős. Ebbe az igényes fogalmazás, a gazdag kifejezőképesség nem tartozik bele. Még ha a munkájából kifolyólag képes is rá, a magánéletben fölösleges sallangokat kerülve egyszerűen és "pasisan" fogalmaz a legtöbb férfi - nem nélkülözve az obszcén megnyilatkozásokat sem. Ez végzettségtől függetlenül így van, és talán éppen ezzel a lezser kifejezésmóddal élik meg verbálisan a férfiasságukat - a nők szemében néha bunkó módon, de számukra természetesen.

A melegek ezzel szemben mindkét agyféltekéjüket használják. Ezért van az, hogy fogékonyabbak a szépre, az esztétikusra, a művészetekre, a divatra, a lakberendezésre. Ezért van az, hogy általában megtalálják a közös hangot a nőkkel, és ezért van az, hogy igényesebben fogalmaznak. Arról nem beszélve, hogy egy meleg férfi, még ha nem is amolyan "hajtűdobálós" típus, akkor sem kötik a hagyományos férfi sztereotípiák: egy meleg férfi megfelelő környezetben akar és tud beszélni az érzéseiről, nem fogja szégyellni őket. Képes lesz megfogalmazni, árnyalni... akár írásban is. Azaz, gazdagabb a kifejezéseinek a tárháza hetero férfitársaiénál.

Remélem, kimerítő választ adtam az amúgy jogos kérdésedre!

F, 25, meleg :)

2013. okt. 17. 08:26
 14/24 anonim ***** válasza:

Ha van hozzá erőd s bátorságod tárd fel az érzéseidet!

50% vagy igen vagy nem...

Most ha visszalapozol olvashatsz egy sikertörténetet hogy sikerült a srácbak. Úgyhogy sok sikert!

19/F

2013. okt. 17. 10:13
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát, azért én nagyon óvatos lennék a helyedben, ki tudja, hogy az a srác meleg-e vagy nem. Sajnos én is ugyanígy vagyok, mint te. :| A srác nagyon jól néz ki, okos, tehetséges mindenből, előrehozottan érettségizett, van nyelvvizsgája stb. Egyszóval nagyon ideális nekem, a teste is tökéletes.

De sajnos szerintem hetero, pedig bármit megengednék neki :P

Nagyon jó kérdést fogalmaztál meg. Nem tudom a valódi okát, de jómagam is szeretek helyesen fogalmazni, és gyakran kerülöm a rövidítéseket, kiszúrok sok helyesírási hibát. Valahogy ez bennem van. Mondhatnám nagyképűen, hogy így születtem :D Nagyon szeretek írni, de nem vagyok oda a humán dolgokért teljesen, reál beállítottságú vagyok szerintem.

17F :)

17F/m

2013. okt. 17. 14:51
 16/24 anonim ***** válasza:
Így járok, ha a bekezdések között eltelik vagy 15 perc :D
2013. okt. 17. 14:51
 17/24 anonim ***** válasza:
95%
Finoman közeledj felé erre a témával. Hetek alatt, egyre erotikusabban kezdj beszélni vele. Ha közösségi oldalon is beszélsz, kezd el a :3 és a <3 használatát ha vele beszélsz. Majd fokozd ezt napról napra Szeretlek, meg szép a szemed megnyílvánulásokkal. Majd ha úgy érzed, hogy már élőben is ilyen homisan beszélgettek, akkor dobd fel neki a témát =)) Sok sikert!
2013. okt. 17. 17:01
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Na azért a szeretlek szót ne használd úgy, hogy nem tudod, hogy meleg-e, és kölcsönös-e a vonzalom. :D Mondjuk lehet, hogy balul sülne el a dolog. Mi az, hogy homis beszélgetés? :D Én ugyanúgy szoktam beszélgetni, mint bárki más, szóval egy pár sor idézetet elfogadnék ennek tisztázásának érdekében :)
2013. okt. 17. 18:34
 19/24 anonim ***** válasza:
95%
Hát. Például az ilyen nagyon homogén erotikus szövegek.. Tudom ezzel sokat mondtam, de nem vagyok tapasztalt, az ilyenekben =))) 17-es voltam.
2013. okt. 17. 19:49
 20/24 anonim ***** válasza:

pl "hm, van már tapasztalatod férfiakban... mmint, izé, -al?"

:ppp

najó, csak vicc, ne üssetek!

van új fejlemény? Esküvöre meg vagyunk hívva?

2013. okt. 24. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!