Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti emiatt igénytelennek tartanátok a barátnőtöket/egy lányt?
Régen elég volt, ha hetente egyszer mostam a hajamat. Most ott tartok, hogy kétnaponta kell, néha elég három naponta. Van, hogy már a második nap zsírosabb. Nem tocsog, de tapintásra érződik már kicsit, a harmadik napon meg néha már azért észrevehető.
Naponta nem akarom mosni, mert az nem tesz jót neki, ráadásul hosszú hajam van, és hogy őszinte legyek, a napi mosásra lusta is vagyok. Igénytelennek gondolnátok egy lányt, ha minden másnap kissé "zsírosabb" lenne a haja? Én elég kellemetlenül érzem magamat, próbáltam már begöndöríteni a frufrumat, hogy ne látszódjon, hajlakkozni, stb.
Lehet, hogy buta kérdés, de érdekelne, mert a barátomnak nagyon megakarok felelni külsőre..:) NYilván őt kellene megkérdeznem, de biztos, hogy azt mondaná, hogy nem zavarja, ha zavarja ha nem :)
Biztos tini vagy, 15-16 éves. Ebben a korban ez természetes.
Pár héttel ezelőttig nekem is rossz volt már a 2. napra, a 3.-on mostam meg, most meg már 4-5 napot is kibír, hogy még szép.
Én ezt észre veszem az osztály társaimon, nekik is vannak ilyen ciklusaik ;DDD
Bár ezért egyáltalán nem tartom ápolatlannak őket.
Akkor ápolatlan egy lány ha:
-Büdös
-Nagyon extrém durván zsiros a haja
-A körmei ápolatlanok. Bár egyáltalán nem kell festeni, se lakkozni, csaj azért ne ilyen félig rágott legyen.
-Karimásak a szemei (gyakran, szinte mindig), ennen a durvább változata amikor beesettek az arcai. Igénytelen mert vagy nem alszik vagy drogozik szval nem kíméli magát.
-Stb. a többi rengeteg apróságból jön össze pl.: rendet tart maga körül, de ezek már majdhogynem lényegtelenek ;DDD
Köszönöm a válaszokat! :)
18 éves vagyok, de most jött egy ilyen változás rajtam(hízok-fogyok, zsírosabb picit a bőröm, a hajam).
Ha a legtöbben így vélekednek, akkor azért "megnyugodtam".:) Lehet megpróbálom kitolni három napra, vagy többre, ha nem megy akkor naponta....meg elmegyek brgyógyászhoz amúgy is, megkérdzeem, hátha van valami.:)
egyáltalán nem lenne gond az sem nekem, ha heti egyszer mosnál alaposan. nem vagyok igénytelen de istenem az ember nem tökéletes, és mégis az egymásnak ha szeretjük. bőven elég 3 naponta mosnod, mert minél többet mosod annál hamarabb zsírosodik hidd el. főleg télen. ősszel, télen eleve hamarabb zsírosodik a haj, mintegy védekezési mechanizmusként a hűvös, hideg idő ellen, nem beszélve a hordott sapkák hatásairól. szóval ha a barátnőm lennél, nem zavarna az sem, ha zsírod lenne a hajad, ha amúgy másban minden nap tiszta vagy totál, punci és társai...
ne parázz :D sok szexet!!!
Sajnos ismerős, amit leírsz. Nekem gyerek korom óta ilyen a hajam, és anyám csak heti 1-szer engedte megmosni, mert szerinte tönkremegy a hajam tőle. Aztán egyszer hallottam, hogy a hátam mögött mondták, hogy igénytelen vagyok. Azóta heti 3-szor mosom minimum, de nem lett jobb. Sőt! Már másnapra olyan, én minden, de mindenféle sampont kipróbáltam már. Jelenleg 2-3 naponta mosom a hajam, de nyáron, amikor még izzadok is, van, hogy minden nap.
Egyszer vettem valami méregdrága sampont, ami jó volt, valami 5000 Ft volt a havi adag, de sajnos kb. 2 hónap alatt azt is megszokta a fejbőröm, és folytatódott, ahol abbahagyta.
A páromat szerencsére nem zavarja, de ha megyek valami fontos helyre, akkor van, hogy minden nap megmosom. Mindig irigyeltem azokat, akiknek szép a haja, nekem sajna nem az.
Valahogy csak a párodat kéne erről megkérdezni, bár gondolom, ha veled van, nem zavarja. Mióta vagytok együtt?
Szerencsére a férjemnek is elég zsíros a haja, így nincs mit egymás szemére vetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!