Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti emiatt igénytelennek tartanátok a barátnőtöket/egy lányt?
Régen elég volt, ha hetente egyszer mostam a hajamat. Most ott tartok, hogy kétnaponta kell, néha elég három naponta. Van, hogy már a második nap zsírosabb. Nem tocsog, de tapintásra érződik már kicsit, a harmadik napon meg néha már azért észrevehető.
Naponta nem akarom mosni, mert az nem tesz jót neki, ráadásul hosszú hajam van, és hogy őszinte legyek, a napi mosásra lusta is vagyok. Igénytelennek gondolnátok egy lányt, ha minden másnap kissé "zsírosabb" lenne a haja? Én elég kellemetlenül érzem magamat, próbáltam már begöndöríteni a frufrumat, hogy ne látszódjon, hajlakkozni, stb.
Lehet, hogy buta kérdés, de érdekelne, mert a barátomnak nagyon megakarok felelni külsőre..:) NYilván őt kellene megkérdeznem, de biztos, hogy azt mondaná, hogy nem zavarja, ha zavarja ha nem :)
Igen, és majd nyitok egy zsíroskenyér gyárat.:)
Igazából amit most használok sampon azzal bírta ki régen 1 hétig. Néha használok mást is, de azzal se javul nagyon.:(
Gondoltam erre is, hogy csak én látom így, mert mondták is, hogy bebeszélem, de egyszerűen érzem már rajta, valahogy tényleg látom..:(
1. vagyok
A gyárból részesednék ha megengeded vagy részvényeket vennék :)
De amúgy válts párnát sűrűn lehet amiatt tapad meg a zsír.
Próbálnám hagyni a 4 napot, de iskolaidőbe ez gy nagyon nehéz.:( Mert a 4. nap meg már téynleg olyan, hogy úgy nem mernék iskolába menni.
Majd megpróbálkozom, hátha.:)
Köszönöm! :) Igyekszem nem eldurvulni hagyni.:)
Köszönöm a válaszokat! :)
1. válaszoló, rendben.:D
Ez a párnás is jó ötlet, erre nem is gondoltam..:)
Akkor lehet én is megpróbálkozom vele, bár nekem hosszabb és nagyon sok, ezért nem szeretem mosni. Gondolkoztam, hogy levágatom, hátha..:)
Köszönöm mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!